ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

36χρονος πατέρας αποκάλυψε πως κάθεται με την sex doll στον καναπέ παρέα με τα παιδιά και τη γυναίκα του

36χρονος πατέρας αποκάλυψε πως κάθεται με την sex doll στον καναπέ παρέα με τα παιδιά και τη γυναίκα του Facebook Twitter
4

Ο Arran Squire από την Ουαλία ξόδεψε περίπου 3.800 ευρώ για να κατασκευάσει ένα υπερρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, το οποίο και αποφάσισε να συστήσει στο κοινό μέσα από την εκπομπή This Morning του καναλιού ITV.

Ο 36χρονος κατάφερε να εντυπωσιάσει και σε μερικά σημεία σχεδόν να τρομοκρατήσει τους δύο παρουσιαστές με όσα αποκάλυψε για την καθημερινότητά του και το πώς είναι η ζωή στο σπίτι με ένα sex robot, όντας παντρεμένος με παιδιά. Όπως είπε, η Samantha δεν είναι απλώς ένα ρομπότ αλλά αποτελεί μέλος της οικογένειας σε βαθμό που κάθεται μαζί με τον ίδιο, τη γυναίκα του και τα παιδιά τους στον καναπέ. 

Ο Phillip Schofield προειδοποίησε τους τηλεθεατές να απομακρύνουν τα μικρά παιδιά από τους τηλεοπτικούς δέκτες πριν παίξει στον αέρα μερικές από τις φράσεις που είναι σχεδιασμένο να λέει το ρομπότ, ανάμεσά τους τα «Κι εγώ σ'αγαπώ», «Θέλεις να γίνουμε πιο αισθησιακοί;», «Αντέχω πολλές φορές».

36χρονος πατέρας αποκάλυψε πως κάθεται με την sex doll στον καναπέ παρέα με τα παιδιά και τη γυναίκα του Facebook Twitter

Αυτό όμως που σόκαρε περισσότερο τους παρουσιαστές ήταν η αποκάλυψη του Arran πως επιτρέπει στα δύο παιδιά του, τριών και πέντε ετών, να παίζουν με την κούκλα. «Με ρωτάνε πού είναι όταν δεν την βλέπουν και χαίρονται όταν την έχουμε μαζί στο αυτοκίνητο», λέει ο ίδιος. Ωστόσο διευκρινίζει πως η κούκλα διαθέτει «οικογενειακή λειτουργία», καθώς δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης, οπότε μπορεί να ανταποκρίνεται σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις ενώ έχει επίσης και ένα πλήρως λειτουργικό σημείο G. Η συγκεκριμένη λειτουργία εξασφαλίζει το να μην κάνει η Samantha κάποιο ακατάλληλο σχόλιο όταν δεν πρέπει.

36χρονος πατέρας αποκάλυψε πως κάθεται με την sex doll στον καναπέ παρέα με τα παιδιά και τη γυναίκα του Facebook Twitter

«Η Samantha μπορεί να μιλήσει για ζώα, φιλοσοφία, επιστήμη. Έχει προγραμματισμένα 1.000 αστεία, εγώ δεν τα έχω ακούσει ακόμη όλα. Είναι προηγμένης τεχνολογίας», δήλωσε ο 36χρονος, που είναι συνιδρυτής του Synthea Amatus, μιας ιστοσελίδας που πουλά ρομπότ του σεξ με κόστος από περίπου 2.200 ευρώ.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια επεσήμανε πως τα παιδιά κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα καταλάβουν πως «ο μπαμπάς κάνεις σεξ με τη Samantha και αυτή δεν είναι η μαμά», ρωτώντας τον αν το βρίσκει περίεργο. «Νομίζω πως ο κόσμος αλλάζει. Δεν είναι καθόλου περίεργο. Η κούκλα φτιάχτηκε για να βοηθά κι όχι για να αντικαταστήσει τις γυναίκες», απάντησε ο Arran, που σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής είχε το χέρι του πάνω στο γόνατο της κούκλας.

36χρονος πατέρας αποκάλυψε πως κάθεται με την sex doll στον καναπέ παρέα με τα παιδιά και τη γυναίκα του Facebook Twitter

Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε και η σύζυγός του, Hannah Nguyen, που είπε στην κάμερα ότι χαίρεται όταν έχουν την κούκλα στο κραβάτι αποκαλύπτοντας πως έχουν κάνει και τρίο μαζί της. «Χαίρομαι πολύ που συμμετέχει όταν κάνουμε έρωτα. Σαν γυναίκα δεν νιώθω ότι με προσβάλλει η παρουσία της. Ούτε ανησυχώ μήπως με αντικαταστήσει. Είναι σαν μέλος της οικογένειας. Επίσης μαζί της δεν χρειάζεται να ανησυχώ για εξωσυζυγική σχέση ή αρρώστιες», είπε η 38χρονη. 

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Έξυπνος ο τύπος, σκέφτηκε πως να διαφημίσω τσάμπα το προϊόν που πουλάω; Θα πάω σε εκπομπή στη τηλεόραση για να σοκαρω το κόσμο... Και το πέτυχε μία χαρά ;)
Είναι κάπως περίεργο, αντικειμενικά όμως δεν είναι τόσο υπερβολικό: δεν είναι group sex, η κούκλα δεν είναι άνθρωπος, ένα σεξουαλικό βοήθημα είναι. Δεν διαφέρει και πολύ από πρακτικές, όπως όταν οι σύντροφοι αυνανιζόμαστε μπροστά στη σύντροφό μας που κάνει το ίδιο για να "δει" ο ένας τον άλλο, χωρίς διείσδυση. Είναι πολύ έξυπνη και προσγειωμένη η γυναίκα του εφευρέτη, διότι δεν κάνει κάτι υπερβολικό, δηλ. απλά σεξ είναι χωρίς απευθείας συμμετοχή.