Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου 106 φοιτητές παρέδωσαν την ίδια εργασία σε μάθημα, ζητεί η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.


«Από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, για το περιστατικό αντιγραφής εργασιών από φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών» τονίζεται.

 


Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί το σεβασμό των κανονισμών από όλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές προσθέτει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

 


Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η εργασία κατατέθηκε στο μάθημα «Δυναμικά μαθηματικά Υποδείγματα». Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν συμφώνησε με την απόφαση του Συμβουλίου να τιμωρηθούν και οι 106 μαθητές, αντ'αυτού αντέδρασε και μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση όπου υπερασπιζόταν τους φοιτητές.