ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πατρών ζήτησε η ΝΔ μετά τον σάλο για τις αντιγραφές

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πατρών ζήτησε η ΝΔ μετά τον σάλο για τις αντιγραφές Facebook Twitter
3

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου 106 φοιτητές παρέδωσαν την ίδια εργασία σε μάθημα, ζητεί η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.


«Από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, για το περιστατικό αντιγραφής εργασιών από φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών» τονίζεται.


Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί το σεβασμό των κανονισμών από όλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές προσθέτει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.


Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η εργασία κατατέθηκε στο μάθημα «Δυναμικά μαθηματικά Υποδείγματα». Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν συμφώνησε με την απόφαση του Συμβουλίου να τιμωρηθούν και οι 106 μαθητές, αντ'αυτού αντέδρασε και μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση όπου υπερασπιζόταν τους φοιτητές.

Ελλάδα
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM