Ματ Ντέιμον & Μάικλ Ντάγκλας, αγνώριστοι στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly

Ματ Ντέιμον & Μάικλ Ντάγκλας, αγνώριστοι στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly Facebook Twitter
3
Ματ Ντέιμον & Μάικλ Ντάγκλας, αγνώριστοι στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly Facebook Twitter

Βαρύ μακιγιάζ, περούκες και φανταχτερά κοστούμια βοήθησαν στη μεταμόρφωσή των Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον, για τις ανάγκες του νέου biopic του HBO. Η ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ Behind the Candelabra θα προβληθεί από το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο στις 26 Μαΐου και πραγματεύεται την ερωτική ιστορία του Liberace και του πολύ νεότερου εραστή του, Σκοτ Θόρσον, από το 1978 έως το 1982.

Ο διάσημος πιανίστας Liberace πέθανε από AIDS το 1988 χωρίς να έχει παραδεχθεί ποτέ δημόσια την ομοφυλοφιλία του. Η ταινία βασίζεται στις αφηγήσεις του Θόρσον που είδαν τη δημοσιότητα το 1988 και αποτελεί την επιστροφή του Ντάγκλας στα πλατό μετά τη διάγνωση του με καρκίνο το 2010.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι δύο διάσημοι σταρ στο περιοδικό, μίλησαν για τους δύσκολους ρόλους τους, αφού κλήθηκαν να «ζήσουν» ένα από τα πιο εξωφρενικά γκέι ρομάντζα που μεταφέρθηκαν ποτέ σε ταινία. Για τις ανάγκες τις έκαναν πράγματα που δε θα μπορούσαν να φανταστούν, όπως το να κυκλοφορούν με μεταλλικά στρινγκ - και τίποτε άλλο. Όσο για τις άφθονες σκηνές σεξ που μοιράζονται επί της οθόνης, συμφώνησαν ότι τέτοιου είδους γυρίσματα είναι πάντα άβολα, ανεξάρτητα από τον παρτενέρ, αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε να επαναλάβουν τις λήψεις πολλές φορές.

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια