«Από άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη δεν ανέχομαι κουβέντα»-Ο δικαστικός επιμελητής που έχει εξοργίσει την Κρήτη και όλο το διαδίκτυο

«Από άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη δεν ανέχομαι κουβέντα»-Ο δικαστικός επιμελητής που έχει εξοργίσει την Κρήτη και όλο το διαδίκτυο Facebook Twitter
4

Αίσθηση και πολλές αντιδράσεις προκαλεί η προκλητική φρασεολογία την οποία χρησιμοποιεί ο δικαστικός επιμελητής που προχώρησε σε κατάσχεση καταστήματος στο Ρέθυμνο το Σάββατο εξ ονόματος αμερικανικού fund, «απειλεί» ότι θα επιστρέψει σε περίπτωση ανομίας.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, δημοσίευσε στο διαδίκτυο το «διάγγελμά» του προς τους πολίτες του Ρεθύμνου, πανηγυρίζοντας για την κατάσχεση και κάνοντας λόγο για θρίαμβο της δικαιοσύνης. Χαρακτήρισε τον επιχειρηματία «δύστροπο κακοπληρωτή», ενώ ευχαρίστησε τον αρχηγό της Αστυνομίας, που όπως είπε έδωσε προσωπικά την εντολή για την αστυνομική επιχείρηση του Σαββάτου.

 

Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός επιμελητής αναφέρει, απευθυνόμενος στους Κρητικούς:

«Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει και να ξέρει ότι δε θα προβάλω καμία αντίσταση.

Να έρθει πλυμένος, χτενισμένος, να με αντιμετωπίσει. Είμαι εδώ.

Αλλά από έναν άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη από αυτό το πλήθος δεν θα ανεχτώ ούτε κουβέντα. Αντιθέτως, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι βαρύς».

Τέλος, χαρακτηρίζει «απόστημα» τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM