Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α.

49

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη δράση αλλά και τις εμετικές απόψεις μελών της Χ.Α. μετέδωσε το Channel 4. Το ντοκιμαντέρ γύρισε ο Κωνσταντίνος Γεωργούσης, ο οποίος πέρασε ένα μήνα το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθώντας για τις ανάγκες των γυρισμάτων μέλη της οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς το εμετικό παραλήρημα του υποψηφίου βουλευτή της Χ.Α. κ. Πλωμαρίτη και τα άθλια σχόλια του, κατά την προεκλογική περίοδο στη χώρα. Φτάνει στο σημείο να προτείνει οι μετανάστες να γίνονται σαπούνια και τη συνέχεια να απορρίπτει αυτή την ιδέα επειδή είναι μιάσματα και υπάνθρωποι. Για αυτό προτείνει να φτιάχνονται από αυτούς λαμπαντέρ και άλλα τέτοια άθλια.

Ο ίδιος ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ δηλώνει στο Channel 4 σοκαρισμένος από την εχθρότητά τους.

 

Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α. Facebook Twitter

 «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες." Είπε.

Στο κανάλι έκανε δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού». «Η Χρυσή Αυγή είναι μια ντροπή για την κοινωνία μας και τη δημοκρατία μας", σημείωσε τονίζοντας πάντως ότι οι Έλληνες δέχονται σημαντική πίεση από το μεταναστευτικό.

Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α. Facebook Twitter

Και αντίδραση Κασιδιάρη για "παραμύθια"

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κασιδιάρη το πρωί στον Σκάι, όταν τέθηκε το θέμα του ντοκιμαντέρ. «Θα κάνουμε σαπούνια τους ξένους; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου» απάντησε ο βουλευτής και μάλιστα απείλησε με μηνύσεις.

«Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος», δήλωσε αφήνοντας να εννοηθεί πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον του channel 4. Δεν αμφισβήτησε πάντως την ιδιότητα του κ. Πλωμαρίτη και τα όσα είπε.

 

49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM