ΓΚΑΛΟΠ | Ποια είναι η πιο εκνευριστική μόδα του φετινού καλοκαιριού;

ΓΚΑΛΟΠ | Ποια είναι η πιο εκνευριστική μόδα του φετινού καλοκαιριού; Facebook Twitter
8
ΓΚΑΛΟΠ | Ποια είναι η πιο εκνευριστική μόδα του φετινού καλοκαιριού; Facebook Twitter

Κάθε καλοκαίρι υπήρχαν μόδες, όταν ήμουν παιδί στα τέλη των '80ς θυμάμαι το χορό Lambada και ένα σωρό άλλα μαζικά φαινόμενα. Τα τελευταία χρόνια λόγω της ιντερνετικής παγκοσμιοποίησης και των κοινωνικών δικτύων όλα γίνονται μέινστριμ πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο μαζικά. 

Και ταυτόχρονα μέσα σε λίγες ημέρες απ' την 'καθιέρωση' μιας νέας μόδας μπορεί να ξεκινήσει η αμφισβήτησή της και εκατομμύρια άνθρωποι που την έχουν ήδη σιχαθεί. 

Μέχρι στιγμής τρεις μεγάλες μόδες σφράγισαν το καλοκαίρι, και ενώ είχαν φανατικούς οπαδούς είχαν και φανατικά πολέμιους. 

Ψηφίστε, αν θέλετε, στην πρόχειρη δημοσκόπησή μας, και πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια...

.

Mικροπράγματα
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Survivor δεν είδα ποτέ οπότε μου είναι αδιάφορο. Εξίσου αδιάφορα και τα φλαμίνγκο. Τα 2 τραγούδια μ´αρέσουν αλλά όχι να το ξεφτιλίσουμε κιόλας.Άλλο σκέφτομαι εγώ : πόσο ότι νά ναι είναι κάποιος για να τον ενοχλεί οτιδήποτε από τα 4;;; Όταν το σύμπαν του έχει δώσει ελληνικό καλοκαίρι με ήλιο και θάλασσα;