Τι λέει το ΙΚΕΑ για τις τάρτες με βακτήριο

Τι λέει το ΙΚΕΑ για τις τάρτες με βακτήριο Facebook Twitter
5

Ανακοίνωση τα δημοσιεύματα για την απόσυρση τάρτας που σερβίρεται στα εστιατόρια της εταιρίας, λόγω βακτηρίου, εξέδωσε το ΙΚΕΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στην Ελλάδα δεν διατίθεται το συγκεκριμένο προϊόν ενώ σημειώνεται ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο προϊόν στα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Κίνα, αφορά σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις συγκεκριμένες τάρτες )προϊόν τούρτα αμυγδάλου με κροκάν -Almond Cake chocolate and butterscotch) ανιχνεύτηκε βακτήριο που "συνήθως καταδεικνύει μόλυνση από κόπρανα"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την είδηση που δημοσιεύτηκε σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το προϊόν τούρτα αμυγδάλου με κροκάν (Almond Cake chocolate and butterscotch) και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε συγκεκριμένες παρτίδες του προϊόντος στην Κίνα, ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι η IKEA HOUSEMARKET HELLAS δεν διαθέτει προϊόν από τις συγκεκριμένες παρτίδες.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Κίνα αφορά σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και δεν σχετίζεται με θέματα υγείας».

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM