«Λουκέτο» σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Χαλκιδικής για μη έκδοση αποδείξεων

«Λουκέτο» σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Χαλκιδικής για μη έκδοση αποδείξεων Facebook Twitter
φωτό: Facebook Cabana beach
5

«Λουκέτο» για 48 ώρες έβαλαν οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε γνωστό και κοσμικό beach bar της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για το «Cabana Beach» που βρίσκεται στην Ακτή Ξενία, στο Παλιούρι, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, χθες και σήμερα το beach bar δεν άνοιξε, ενώ από αύριο θα μπορεί και πάλι να υποδεχθεί κόσμο.

Μάλιστα, το Cabana Beach, ενημέρωσε για το διήμερο λουκέτο μέσα από ανάρτηση στο Facebook: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας! Κοντά σας από την Τρίτη 1 Αυγούστου» αναφέρει η ανάρτηση στην σελίδα του beach bar.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM