Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρού ???

Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρού ??? Facebook Twitter
4

Was a pleasure meeting you @ramazzotti_eros, you are a great guy ! Greece is waiting for you #remosramazzotti #unastoriaimportante

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

Έφτασε και πάλι η μέρα για την μεγάλη αρπαχτή στη Μύκονο aka «Αντώνης Ρέμος στο Νammos»

Κάθε χρόνο συζητάμε για τις εξωφρενικές τιμές και το ποιοι πάνε στη συναυλία αυτή και κάθε χρόνο βέβαια δεν πέφτει καρφίτσα.

Φέτος ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει με τον Έρος Ραμαζότι και στο Νammos έχουν στήσει και πάλι μια μικρή υπερπαραγωγή...

Και φέτος, ο τιμοκατάλογος της βραδιάς προκαλεί σχόλια.

Βέβαια θα πρέπει να πούμε πως οι τιμές είναι σταθερές με το 2016, αλλά φέτος δεν έχει φαγητό ( ελπίζουμε σε κάνα φιστίκι)

Τι δίνει το μπροστινό τραπέζι - "κάλτσα"; 10.000 ευρώ

Τι παίρνει; Μια 6λιτρη σαμπάνια/ μια 3λιτρη βότκα και μια τεκίλα 700 ml

Όσοι δεν είναι πρώτη μούρη θα τη βγάλουν πιο οικονομικά.

Με 5000 ευρώ και το ποτό τσίμα-τσίμα...

Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρού ??? Facebook Twitter
It's Viral
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Η συγκεκριμένη εκδήλωση προορίζεται για πολύ συγκεκριμένο κοινό. Το μαγαζί έχει ένα προφίλ και θέλει επισκέπτες που να ανταποκρίνονται στο ύφος της επιχείρισης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους, εφόσον κανείς δεν τους ανάγκασε να πάνε. Αλλά βέβαια... όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Φυσικά και η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, απλά ας πει κάποιος στο συγκεκριμένο κοινό οτι το συγκεκριμένο προΐον της εκδήλωσης το βρίσκει κατά χιλιάδες ευρώ φθηνότερο το χειμώνα στην Αθηνά.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση το nammos λειτουργεί ως μία άτυπη λέσχη συνάντησης της elite. Δες το ακριβό εισιτήριο ως κριτήριο επιλογής των μελών αυτής της άτυπης λέσχης, επειδή στα μαγαζιά δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής πελατών, ειδικά με κριτήριο το εισόδημα.