Το νέο κέρινο ομοίωμα διάσημης τραγουδίστριας είναι μάλλον το πιο αποτυχημένο που έχει κάνει το Μαντάμ Τισό

Το νέο κέρινο ομοίωμα διάσημης τραγουδίστριας είναι μάλλον το πιο αποτυχημένο που έχει κάνει το Μαντάμ Τισό Facebook Twitter
4
Το νέο κέρινο ομοίωμα διάσημης τραγουδίστριας είναι μάλλον το πιο αποτυχημένο που έχει κάνει το Μαντάμ Τισό Facebook Twitter
H αληθινή

Από χτες κυκλοφορεί στο ίντερνετ μια φωτογραφία με το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyonce σε Μουσείο της Μαντάμ Τισό και οι χρήστες του ίντερνετ σχεδόν παραληρούν με το πόσο, μα πόσο αποτυχημένο είναι.

Αν και προφανώς φιλοτεχνήθηκε με όλη την καλή διάθεση, η ολοκαίνουργια κέρινη Beyonce δεν έχει καμία σχέση με τη διάσημη σταρ ούτε στο σωματότυπο, ούτε στον τόνο του δέρματος, ούτε στο χαρακτηριστικά του προσώπου, ούτε πουθενά. 


Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral πυροδοτώντας ένα ανελέητο τρολάρισμα με θαυμαστές και «ειδικούς» να σχολιάζουν έντονα το πώς το μουσείο αποφάσισε να συμπεριλάβει στη συλλογή ένα ομοίωμα που περισσότερο μοιάζει με υβρίδια των Lindsay Lohan, Britney και Mariah Carey παρά με την Beyonce.

Κάποιοι χρήστες έσπευσαν βέβαια να θυμίσουν πως αυτό δεν είναι το πρώτο αποτυχημένο ομοίωμα της τραγουδίστριας αφού τα αντίστοιχα εκθέματα και σε άλλα μουσεία κέρινων ομοιωμάτων παγκοσμίως είναι εξίσου εκτός πραγματικότητας, σε βαθμό που πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως αυτοί που τα φτιάχνουν ενδεχομένως δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους ούτε φωτογραφία της Beyonce!


Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο ακριβώς Μουσείο της Μαντάμ Τισό εκτίθεται το νέο ομοίωμα, αλλά το BBC κάνει λόγο για αυτό που έχει έδρα στην Κίνα.

Μάλλον όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό....>>>

 

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM