ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε Facebook Twitter
6
Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε Facebook Twitter

Η Νικόλ Κίντμαν που είναι γνωστή για το πάντα κομψό, ενίοτε σχεδόν συντηρητικό, στιλ της στο κόκκινο χαλί, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά ποζάροντας σε μια πολύ διαφορετική φωτογράφιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η 50χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από την Carin Backoff για το εξώφυλλο του περιοδικού LOVE, φορώντας ένα αρκετά προκλητικό ολόσωμο μαγιό σε κόκκινο χρώμα. Το μαγιό συνδυαζόταν με ένα καπέλο καουμπόι και ασορτί μπότες- συμβολισμός για πολλούς που παραπέμπει στον σύζυγό της Keith Urban, ο οποίος είναι τραγουδιστής της κάντρι. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα τζιν μπουφάν με ψεύτικη γούνα από μέσα, το οποίο φορά ριγμένο μέχρι τους καρπούς τον χεριών. Από κάτω η φωτογραφία γράφει: «Από την ντίσκο ως το ξημέρωμα», υπονοώντας πως η ηθοποιός διασκέδαζε μέχρι πρωίας.

  

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε Facebook Twitter

Η φωτογράφιση σχολιάστηκε ως μία από τις πιο σέξι που έχει κάνει ποτέ η Νικόλ Κίντμαν, που από την πλευρά παραδέχθηκε πως την προβλημάτισε το θέμα και το αποτέλεσμα. «Σκέφτηκα αυτήν την φωτογράφιση μετά. Έλεγα, "Τι έκανα; Έχασα το μυαλό μου! Πώς είναι οι λήψεις; Δείχνουν τρελές;», αναφέρεται σε άλλη λεζάντα από τις φωτογραφίες. 

Το περιοδικό δημοσίευσε στο Instagram και ένα σύντομο βίντεο της Νικόλ. «Δεν υπάρχει στρατηγική ή σκέψη από πίσω- απλώς πηγαίνω όπου νιώθω πως θέλω να πάω, το οποίο κατά καιρούς λειτουργεί και ως πλεονέκτημα και ως ζημιά. Εφιστώ την προσοχή μου κυρίως στο εργάζομαι με τους φίλους μου: να δουλεύω με κόσμο που γνωρίζω ή να νιώθω πως είναι δημιουργοί. Οπότε το μεγάλο κομμάτι καθοδηγείται από τον αφηγητή, από τον παραγωγό της ταινίας», αναφέρεται δίπλα στο βίντεο.

Πολιτισμός
6

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Richard Avedon κοίταξε την Αμερική χωρίς το μακιγιάζ της

Πολιτισμός / Ο Ρίτσαρντ Άβεντον κοίταξε την Αμερική χωρίς το μακιγιάζ της

Η θρυλική σειρά In the American West του Ρίτσαρντ Άβεντον παρουσιάζεται στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο του PHotoESPAÑA, με πορτρέτα εργατών, σερβιτόρων, μεταλλωρύχων, εφήβων και ανθρώπων που συνήθως έμεναν έξω από τον επίσημο αμερικανικό μύθο.
THE LIFO TEAM
Από το My Own Private Idaho στο Bottoms: πώς το queer σινεμά άλλαξε το βλέμμα μας

Πολιτισμός / Από το My Own Private Idaho στο Bottoms: πώς το queer σινεμά άλλαξε το βλέμμα μας

Από το My Own Private Idaho μέχρι το Call Me by Your Name, το αμερικανικό queer σινεμά άλλαξε τον τρόπο που μάθαμε να βλέπουμε κουίρ ζωές στην οθόνη και στην Ελλάδα, πολύ πριν αυτές οι ιστορίες βρουν χώρο στο δικό μας σινεμά.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το Διεθνές Βραβείο Booker παίρνει το όνομα δισεκατομμυριούχων της Playrix

Πολιτισμός / Το Διεθνές Βραβείο Booker παίρνει το όνομα δισεκατομμυριούχων της Playrix

Το Διεθνές Βραβείο Booker αποκτά νέο όνομα και αυτό ανήκει στους δισεκατομμυριούχους της Playrix. Η δεκαετής χορηγία του Bukhman Philanthropies διπλασιάζει το έπαθλο για συγγραφέα και μεταφραστή στις 100.000 λίρες.
THE LIFO TEAM
Οι πρώτες κριτικές λένε ότι η Madonna έκανε το καλύτερό της άλμπουμ εδώ και 20 χρόνια

Πολιτισμός / Οι πρώτες κριτικές λένε ότι η Μαντόνα έκανε το καλύτερό της άλμπουμ εδώ και 20 χρόνια

Το Confessions II βρίσκει τη Μαντόνα ξανά στην πίστα, με τον Στιούαρτ Πράις στην παραγωγή, μνήμες από τη Νέα Υόρκη των ’80s και προσωπικές εξομολογήσεις και οι πρώτες κριτικές το υποδέχονται ως την πιο δυνατή δουλειά της από το 2005.
THE LIFO TEAM