Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αλλαγμένα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ έκανε γυρίσματα στην Times Square

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αλλαγμένα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ έκανε γυρίσματα στην Times Square Facebook Twitter
5

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε γυρίσματα στην Times Square της Νέας Υόρκης με αλλαγμένα μαλλιά και όπως φαίνεται αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να πυροδοτηθούν διάφορα σενάρια σχετικά με την νέα της εμφάνιση και τι ακριβώς έκανε εκεί.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μακρύ καρέ σε πολύ πιο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού, από αυτήν που την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, αν και προς το παρόν είναι ασαφές αν πρόκειται για περούκα ή τα δικά της μαλλιά. Η 52χρονη σταρ ήταν βαμμένη σχετικά ελαφρά, χωρίς να κρύβει με υπερβολικό μακιγιάζ τα σημάδια της ηλικίας της αλλά αντιθέτως αναδεικνύοντας με όμορφο τρόπο τα φυσικά της χαρακτηριστικά. Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να φορά ένα εντυπωσιακό, αστραφτερό φόρεμα και σε άλλες μια φούστα με πουκάμισο, και τις δυο φορές με τα ίδια ψηλοτάκουνα.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αλλαγμένα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ έκανε γυρίσματα στην Times Square Facebook Twitter
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αλλαγμένα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ έκανε γυρίσματα στην Times Square Facebook Twitter

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν τα γυρίσματα ήταν για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Divorce» του HBO ή για την επερχόμενη ταινία «Best Day of My Life», όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Σάιμον Μπέικερ και Τέιλορ Κίνεϊ. Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα που ακολουθεί τη ζωή μιας γυναίκας, της Vivienne, που τραγουδά τζαζ και κάποια στιγμή διαγιγνώσκεται με μια σοβαρή ασθένεια. Κάπως έτσι αποφασίζει να επανεξετάσει τα κατορθώματα και τις αποτυχίες της, μέσα σε ένα 24ωρο. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αλλαγμένα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ έκανε γυρίσματα στην Times Square Facebook Twitter
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αλλαγμένα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ έκανε γυρίσματα στην Times Square Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM