Για κακούργημα δικάζεται σήμερα ο Κασιδιάρης

Για κακούργημα δικάζεται σήμερα ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
4

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει σήμερα  ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, για την παλιά και εκκρεμή υπόθεση στην οποία είναι κατηγορούμενος για επίθεση και ληστεία σε βάρος πολίτη, από αγνώστους δράστες. Ο βουλευτής καλείται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου από πέντε δράστες. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ο Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα. 

Ο κατηγορούμενος αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση. Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον Κασιδιάρη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την ώρα της επίθεσης το αυτοκίνητο του βρισκόταν στο πάρκινγκ της κλινικής, όπου βρισκόταν και ο ίδιος ως ιατρικός επισκέπτης. . Για την εκδίκαση της υπόθεσης απαιτήθηκε η άρση ασυλίας του Κασιδιάρη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM