ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Τόσκας: Εκ του πονηρού η εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια

Τόσκας: Εκ του πονηρού η εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια Facebook Twitter
2

Εκ του πονηρού και επιπόλαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας την απόφαση της ΠΟΑΣΥ να πραγματοποιήσει εκδήλωση στα Εξάρχεια. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε ότι η εκδήλωση των αστυνομικών "χαλάει το ευρύτερο σχέδιο εξομάλυνσης της περιοχής". Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πολιτική υποκίνηση λέγοντας πως "έτυχε της άμεσης υποστήριξης του κ. Άδωνι Γεωργιάδη". Η αστυνομία όπως και ο στρατός είναι "εργαλεία του κράτους, νόμιμης βίας" και έτσι πρέπει να λειτουργούν, είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι στα Εξάρχεια θα πρέπει να μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις πολίτες και κάτοικοι της περιοχής.

 

Υπογράμμισε πως, τα δύο "άβατα" της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων πρέπει να σπάσουν ενώ συμπλήρωσε πως εδώ και καιρό υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Φυλής όπου θα αγοραστούν τζιπ για την Αστυνομία και θα παραχωρηθεί κτήριο τον Αύγουστο. "Την κατάσταση την γνωρίζουμε πολλά χρόνια και δεν ήλθε στο προσκήνιο λόγω του παιδιού" είπε χαρακτηριστικά. "Η περιοχή χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά σαν ένα χαλί για να κρύψουν οι κυβερνήσεις τα προβλήματα της Αθήνας" , ανέφερε.

 

Το θέμα δεν είναι μόνο αστυνομικό στο Μενίδι και απαιτούνται και άλλου είδους παρεμβάσεις, τόνισε ο υπουργός και έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα.

Πολιτική
2

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST

Πολιτική / Αντιπαράθεση Νταβούτογλου-Χατζηβασιλείου για Κύπρο: «Η Τουρκία καταλαμβάνει παράνομα το ένα τρίτο»

Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι «δίκαιη», με τον υφυπουργό να τον διακόπτει, καλώντας την Άγκυρα να αποδεχθεί την πραγματικότητα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Ο στόχος μας είναι ένας σιδηρόδρομος, τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά

«Τα νέα τρένα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των μετακινήσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM