Απεργία της ΓΣΕΕ

Ο ράπερ που σπάει όλα τα ταμπού με την αυστηρώς ακατάλληλη φωτογράφισή του στο Paper

Ο ράπερ που σπάει όλα τα ταμπού με την αυστηρώς ακατάλληλη φωτογράφισή του στο Paper Facebook Twitter
9

 

Ο Μίλαν Κρίστοφερ δεν υπήρξε ποτέ ντροπαλός. Ο ράπερ ήρθε στο προσκήνιο μέσα από το ριάλιτι «Love & Hip Hop: Χόλιγουντ» του VH1; όπου τόλμησε στη δεύτερη σεζόν να κάνει coming out και να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι πρωταγωνιστής της σειράς.

Συνέχισε την μουσική του καριέρα, κυκλοφορώντας το άλμπουμ The Alpha, και εμφανίστηκε επίσης σε βίντεο του Kanye West και του Τhe Game. Ο Kρίστοφερ είναι ενεργός υποστηρικτής της κοινότητας LGBTQ και το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι "When I Go" το οποίο αναφέρεται στον εκφοβισμό και τις αυτοκτονίες των εφήβων ομοφυλόφιλων.

Όλα τα παραπάνω ήταν ήδη αρκετά για να θεωρείται ανατρεπτικό εκπρόσωπος της hip-hop. Μετά και την τωρινή του τολμηρή φωτογράφιση κατάφερε να σπάσει ένα ακόμη ταμπού και δοκιμάζει τα όρια. Το full frontal του το οποίο φιλοξενείται στο hype περιοδικό μόδας PAPER δημοσιεύτηκε σήμερα και ήδη συζητιέται, σοκάρει αλλά και ενθουσιάζει.

Ο 33χρονος μουσικός από το Σικάγο πέταξε τα ρούχα του μπροστά στο φακό του Matthias Vriens και το αποτέλεσμα είναι άκρως NSFW και σίγουρα ακατάλληλο.

«Λοιπόν, αισθάνομαι ότι στον πολιτισμό μας είναι τόσο ταμπού για έναν άντρα να δείξει το σώμα του, αλλά είναι εντάξει για μια γυναίκα να το κάνει. Απλά θέλω να το αλλάξω αυτό. Νομίζω ότι έχω ένα ωραίο σώμα και νομίζω ότι είναι τέχνη και ότι (το αντρικό σώμα) θα πρέπει να γίνεται αποδεκτό όπως αυτό των γυναικών. Μπορώ να είμαι άντρας και να είμαι γκέι μαύρος και καλλιτέχνης και να κάνω και γυμνό όπως θα μπορούσε οποιοσδήποτε άλλος», εξηγεί σχετικά με την φωτογράφιση.

«Πιστεύω ότι αυτές οι φωτογραφίσεις είναι σημαντικές όχι μόνο για τον πολιτισμό αλλά και για την κοινότητα και την ποπ κουλτούρα εν γένει. Ποτέ δεν έχω δει να γίνεται στα περιοδικά κάτι τέτοιο με πραγματικά αποκαλυπτικό τρόπο», προσθέτει και ελπίζει οι φωτογραφίες του να έχουν θετική ανταπόκριση. 

Lgbtqi+
9

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ας κάνει ό,τι θέλει με τον μπαζούκα του, ας τον χρησιμοποιεί κι ας τον μοστράρει όπου κι όπως θέλει... Δεν μας πέφτει λόγος.Αλλά μην το βαφτίζουμε ρε γμτ editorial μόδας... Προφανώς είναι περήφανος (δικαιολογημένα και καλά κάνει ο τύπος) και ήθελε να τονώσει λίγο τον εγωισμό του με την πρόφαση μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.Χάνεται όμως το νόημα του σκοπού που επικαλείται. Υποθέτω ένα editorial μόδας γίνεται για να παρουσιαστεί μια σειρά ρούχων ή αξεσουάρ. Πιο πολύ σημασία θα τους δίναμε αν τα είχαν παρατημένα μόνα τους πάνω στην μηχανή ή τα οχήματα.Έστω να το έλεγε καλλιτεχνική φωτογράφιση, το "editorial μόδας" το βλέπω λίγο κοροϊδία μεσ' στα μάπα μας.(και δεν είναι το μόνο πράγμα που το βλέπουμε μέσ' στη μάπα μας...)
Ενταξει ο τυπος δεν εχει ανασφαλειες για να το κανει ολο αυτο και καλα κανει και λογικο για τα δεδομενα του ομως απο ποτε εχουν γινει επιθυμητες τετοιες φωτογραφιες?Εννοω με το τοσο εμφανη προβολη των γεννητικων οργανων, σε γυναικες τουλαχιστον παντα κρυβουν οτι μπορουν με τα χερια ή μαλλια αν προκειται για το στηθος ή καποιο αντικειμενο απο τον χωρο γυρω τους.Ασε που στην 4η φωτογραφια ειναι ή ιδεα μου ή κατι παει λιγο στραβα με το πραγμα του? Το κεφαλακι δεν εχει το χρωμα που πρεπει (δεν γινοταν να μην το προσεξω)
και συ αυτό πρόσεξες;και γω την ιδια απορία είχα.τελικά ολους αυτό που μας τραβηξε το βλέμμα είναι το προτασσόμενο μέλος ανεξάρτητως προτιμήσεων.
Συγγνωμη αλλα, περα απο ρομαντικες και ταχα μου αερολογιες: θα το εκανε αν δε διεθετε την κορμαρα που διαθετει? Γιατι εμενα προς επιδειξειομανια μου φερνει περισσοτερο, κι αυτο στην εποχη μας πληττει ομοιως gay και straight, αρκει να διαθετουν την κορμαρα!