Ρουβάς και Ζυγούλη επισκέφτηκαν τον Ιερώνυμο για να ζητήσουν την ευλογία του εν όψει του γάμου τους

Ρουβάς και Ζυγούλη επισκέφτηκαν τον Ιερώνυμο για να ζητήσουν την ευλογία του εν όψει του γάμου τους Facebook Twitter
5

Tον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με τον Δήμο Μαραθώνος, αλλά και για τα ιδρύματα που κατασκευάζονται από την Αρχιεπισκοπή στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις κοινωνικές δομές της Αρχιεπισκοπής και τόνισε ότι συμπαραστέκεται στο έργο της Εκκλησίας.

Εν συνεχεία, ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα, με τον οποίο ανέπτυξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Νωρίτερα το πρωί, τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας επισκέφθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για να ζητήσουν την ευλογία του ενόψει του επικείμενου γάμου τους.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο.

«Μεγάλη μας Τιμή και Χαρά να έχουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αρχιεπίσκοπος θα παντρέψει τον Σάκη και την Κάτια στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, στις 3 Ιουλίου.

Συναντήθηκα σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμο που μου έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα". Προγραμματίσαμε συνεργασία της Εκκλήσιας και της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων. Ενωμένοι η Εκκλησία και η Αυτοδιοίκηση μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Του εκμυστηρεύτηκα τα μελλοντικά μου σχέδια και μου έδωσε την στήριξη, την ευχή και την ευλογία Του...!!! Respect!!!#amphictyonyofancientgreekcities ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM