Σπέρμα ανθρώπου σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο !

Σπέρμα ανθρώπου σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο ! Facebook Twitter
18

Μια παρανοϊκή αγοραπωλησία (στην πραγματικότητα εξωφρενικό τρολάρισμα) γίνεται στο RICARDO.GR. Το πρόσεξε ο Σταύρος και μου το έστειλε. 

Είμαι σίγουρος πως -αν έχουν μυαλό- θα το κατεβάσουν, και γι' αυτό το κρατώ για την αιωνιότητα εδώ:

Σπέρμα ανθρώπου σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο ! Facebook Twitter

KATERA Sperm . Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ !!!!!!!!!. Αναρτήθηκε στην κατηγορία Θεραπείες & Μάσκες στις 28.02.2013 14:16

Σπέρμα ανθρώπου σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο ! 


Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, το σπέρμα του ανθρώπου είναι δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο . Το σπέρμα αναμιγνύεται με εκχυλίσματα ενός φυτού που ονομάζεται Katera και στη συνέχεια εφαρμόζεται με τη μορφή κρέμας ή σαμπουάν στα μαλλιά προκειμένου να αποκτήσουν λάμψη και δύναμη και του προσώπου λόγω της ύπαρξης Α βιταμίνης , βοηθά πάρα πολύ και σε γρήγορο χρόνο μάλιστα την καταπολέμηση της γήρανσης πολύ αποτελεσματικά . Είναι γνωστό και ως «Βιάγκρα των μαλλιών και του προσώπου »! 


ΠΡΟΣΟΧΗ : δεν είναι ικανό το σπέρμα όλων των ανδρών για αυτό π.χ στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στατιστικά υπάρχουν μόνο 5-8 άντρες που έχει της δυνατότητες αυτές το σπέρμα τους !. Στο εξωτερικό εδώ και 34 χρόνια είναι μαστ μεταξύ γυναικών καλλιτεχνών κ.λ.π γυναικών και μάλιστα πολύ αποτελεσματική μέθοδος με 1000% επιτυχία !! 


Δεν είναι απλώς το βασικό συστατικό για τ ην αναπαραγωγική λειτουργία των ζώων- συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων… Το σπέρμα φαίνεται πως κρύβει και άλλες ευεργετικές δράσεις. Τελευταία, προέκυψαν μελέτες που.... 


υποστηρίζουν ότι το σπέρμα μπορεί να δράσει στις γυναίκες ως αντικαταθλιπτικό. Η πιο πρόσφατη μελέτη η οποία έγινε από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης περιελάμβανε 293.670 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες κολεγίων στις ΗΠΑ. 


Αυτό που προέκυψε ήταν ότι οι γυναίκες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικό είχαν λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν κατάθλιψη, ενώ τα καταθλιπτικά συμπτώματα και οι απόπειρες αυτοκτονίας ήταν συχνότερες μεταξύ των γυναικών που χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό. Η χρήση προφυλακτικών σήμαινε, φυσικά, λιγότερη έκθεση σε σπέρμα. 


Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ο κόλπος απορροφά έναν αριθμό συστατικών του σπέρματος που μπορεί να ανιχνευθεί στην κυκλοφορία του αίματος, και ότι αυτά τα συστατικά μειώνουν τα συμπτώματα της κατάθλιψης. 


Έχει διαπιστωθεί, λ.χ. ότι το πλάσμα του σπέρματος περιέχει διάφορες χημικές ουσίες που βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αυξάνουν την τρυφερότητα, διεγείρουν τον ύπνο και ασκούν αντικαταθλιπτική δράση. 
Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η τεστοστερόνη, τα οιστρογόνα, η προλακτίνη, η κορτιζόλη, η οιστρόνη και η οξυτοκίνη , γνωστή και ως «ορμόνη της αγκαλιάς» ή της τρυφερότητας. 
Το σπερματικό υγρό περιέχει επίσης θυρεοεκλυτίνη, η οποία είναι αντικαταθλιπτική, μελατονίνη (ορμόνη του ύπνου) και σεροτονίνη (ορμόνη της…σοκολάτας και της ευτυχίας).

 

 

Σπέρμα ανθρώπου σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο ! Facebook Twitter

 

 

ΕΥΡΩ 60.00

 

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
Ποση "παραγωγη" σπερματος να κανουν αυτοι οι ελαχιστοι που υπαρχουν;Βεβαια αν σκεφτει κανεις οτι π.χ για την παραγωγη αντιδοτων δηλητηριων χρησιμοποιουνται τα αλογα,τοτε αυτοματα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι και για μαζικη παραγωγη σπερματος παλι στα αλογα θα στραφουμε...Ειναι και της μοδος οπως ελεγε η Βασιλειαδου...
Αν δεν πέσετε σε προϊον από τους 5-8 προικισμένους (να αγιάσουν τα @@ τους!) τότε ενδέχεται να κάνετε χρήση του Κατάρα-Σπερμ με τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα.Cream on & Dream on!
χαχαχα!Kαι για να μην τρέξεις να πάρεις katera για καλλυντικά στο σπίτι σου πετάει ότι μόνο 5-8 Έλληνες άντρες έχουν το θαυματουργό υγρό, όχι ο κάθε Λάκης!Και σπονσοράρει και τον ελεύθερο έρωτα ως κερασάκι στην τούρτα!
Γιατί "5-8 ελληνες ανδρες", Αιγινίτισσα; Νομίζεις ότι το υπόλοιπο του ελληνικού ανδρικού πληθυσμού που δεν παίρνει τα εύσημά σου δεν διαθέτει σπέρμα εμπορικά εκμεταλλεύσιμο; Το πρόβλημα θα είναι όταν δεν θα αποκτάτε ωραίο μαλλί επειδή θα έχουν νοθεύσει το ανθρώπινο με αλογίσιο, όπως κάνουν με τα κρέατα, καλή ώρα... Θα τους έρχεται πολύ πιο φτηνά λόγω εκβαλλομένης ανά οργασμόν ποσότητος σπέρματος.
Μπα... μην το λες. Και γεμάτα προφυλακτικά αγοράζουν! Ένας ακόμα λόγος χρήσης τους. Μετά το σεξ το κάνεις κόμπο απάνω, το ξεπλένεις καλά εξωτερικά, το καταψύχεις κι όταν μαζευτεί το στοκ το πουλάς!ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΩΖΕΙ! (Και τώρα πια διπλά)!