Ομοφοβική δήλωση Φορτσάκη: Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride; Είναι αστυνομία αυτή;

Ομοφοβική δήλωση Φορτσάκη: Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride; Είναι αστυνομία αυτή; Facebook Twitter
Kostis Ntantamis / SOOC
15

Επίθεση στην κυβέρνηση για την διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την αποδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και για τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο Gay Pride, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στον Σκάι.

«Γιατί στενοχωριέστε για το Μενίδι και δεν μιλάτε για το Πολυτεχνείο Αθηνών, για τη Νομική σχολή Αθηνών; Εδώ τα ναρκωτικά είναι στο κέντρο της Αθήνας, τα παιδιά μας είναι εκτεθειμένα», τόνισε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας ότι το κέντρο «είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομοφοβική δήλωση, με την οποία αποδοκίμασε τη συμμετοχή αστυνομικών στο Gay Pride. «Γιατί αποδυναμώνετε την ομάδα ΔΙΑΣ; Την αστυνομία γιατί την έχετε διαλύσει; Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride; Είναι αστυνομία αυτή;» είπε χαρακτηριστικά.

 
Πολιτική
15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM