LIVE!

Σ. Μουτίδου: Σιχαίνομαι τους διάσημους που κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με placebo γκόμενα

Σ. Μουτίδου: Σιχαίνομαι τους διάσημους που κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με placebo γκόμενα Facebook Twitter
5

«Επ' αφορμή του γεγονότος του Gay Pride και της πρότασης των παιδιών να το παρουσιάσω κι επειδή στο παρελθόν έχω κάνει και δασκάλα σκέφτηκα να κλίνουμε όλη η Ελλάδα μαζί το ρήμα "Εγώ υπακούω στην δική μου σεξουαλικότητα". Πάμε!»

Η Σοφία Μουτίδου, ένας χαρισματικός άνθρωπος με ιδιαίτερο χιούμορ, αν έχει αποδείξει κάτι είναι πως δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Στο κανάλι της στο YouTube έχει σχολιάσει κατά καιρούς διάφορα θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας, προκαλώντας συνήθως αβίαστα το γέλιο με τις αφοπλιστικές ατάκες της. Το τελευταίο βίντεό της ενόψει του Gay Pride, που πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Σύνταγμα, κρύβει όμως εκτός από χιούμορ και ουσιαστικές αλήθειες. 

«Σιχαίνομαι όλους τους διάσημους, οι οποίοι κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα και κοτσάρουν δίπλα τους μια placebo γκόμενα, αν είναι άντρες, μόνο και μόνο για να μην χάσουν τους φανς τους. Αντιθέτως υποκλίνομαι σε όλους τους άσημους, οι οποίοι φανερώνουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με κίνδυνο να χάσουν την οικογένειά τους και τη στοργή της μάνας και του πατέρα τους», λέει με έντονο ύφος η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
5

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ