To ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

To ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη Facebook Twitter
6

 

To ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη Facebook Twitter

Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύονται τον ερχόμενο Ιούλιο και αυτή τη φορά είναι οριστικό και όχι φήμη.

Οι προετοιμασίες για το γάμο είναι πυρετώδεις και αναμένεται σίγουρα να είναι ένας από τους πιο κοσμικούς του καλοκαιριού.

Σήμερα δημοσιεύτηκα στην εφημερίδα Real για πρώτη φορά και το προσκλητήριο.

Ο γάμος θα γίνει στις 03 Ιουλίου και το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει τους φίλους και τους συγγενείς με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Σύμφωνα με την Real, ο Σάκης και η Κάτια έστειλαν στους καλεσμένους τους ένα ιδιόχειρο προσκλητήριο. Αναγράφονται οι λεπτομέρειες του γάμου με χρυσά γράμματα και στο πάνω μέρος της πρόσκλησης είναι γραμμένα τα αρχικά του ζευγαριού μέσα σε μια καρδιά.

Ο γάμος θα γίνει στην οικία Βαρδινογιάννη και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη οι οποίο διατηρούν πολύ στενή φιλική σχέση με το ζευγάρι.

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM