Έγκυος η φίλη του Πιστόριους;

Έγκυος η φίλη του Πιστόριους; Facebook Twitter
2

Μία αποκάλυψη που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους κάνει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 29χρονη ήταν έγκυος, και μάλιστα, το βράδυ που δολοφονήθηκε από τον παραολυμπιονίκη είχε πάει σπίτι του για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα.

Η εφημερίδα δημοσιεύει μαρτυρίες φίλων της Ρίβα, που επιβεβαιώνουν πως ήταν πολύ χαρούμενη φεύγοντας για το σπίτι του συντρόφου της εκείνη την ημέρα, κάτι το οποίο –όπως υποστηρίζει- φαίνεται και σε εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας στο συγκρότημα όπου βρίσκεται το σπίτι του αθλητή.

Ο Πιστόριους, που έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη, πραγματοποίησε χθες βράδυ μία τελετή στη μνήμη της Ρίβα, σε κλειστό κύκλο στο σπίτι συγγενικού του προσώπου, όπου διαμένει προσωρινά.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ έχασε την προθεσμία για τη δημοσιοποίηση χρηματιστηριακών συναλλαγών αξίας εκατομμυρίων δολαρίων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιεί τις συναλλαγές που σχετίζονται με μετοχές, οι οποίες υπερβαίνουν τα 1.000 δολάρια, εντός 45 ημερών
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / CNN: Το Ιράν αναζητά νέο «όπλο ισχύος» στα βάθη των Στενών του Ορμούζ

Το Ιράν επιχειρεί να μετατρέψει τα Στενά του Ορμούζ σε νέο πεδίο γεωπολιτικής πίεσης, βάζοντας στο στόχαστρο τα υποθαλάσσια καλώδια που στηρίζουν το παγκόσμιο διαδίκτυο και τις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές
THE LIFO TEAM