Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας Facebook Twitter
2

Απεργία πείνας ξεκίνησε σήμερα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος βρίσκεται  έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος διαμαρτύρεται για την απόφαση κατάργησης του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο κ Γκλετσος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις. «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM