Eλικόπτερο ιδιώτη προσγειώθηκε μέσα στον κόσμο σε παραλία στο Πήλιο

Eλικόπτερο ιδιώτη προσγειώθηκε μέσα στον κόσμο σε παραλία στο Πήλιο Facebook Twitter
6

Αναστάτωση προκάλεσε σε παραλία του Πηλίου ελικόπτερο που προσγειώθηκε πάνω στην παραλία, την ώρα που βρισκόταν εκεί πέντε παρέες.

Η προσγείωση του ελικοπτέρου στην παραλία της Παρίσαινας σημειώθηκε σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής με αποτέλεσμα ο κόσμος να τρέχει για να απομακρυνθεί, προκειμένου να προστατευθεί, καθώς το ελικόπτερο άρχισε να σηκώνει άμμο και φερτές ύλες που υπάρχουν στις παραλίες, με αποτέλεσμα να πετάγονται πάνω στον κόσμο.

Στην παραλία υπάρχει και κατάστημα εστίασης, που προ 20ημέρου είδε το σκηνικό να επαναλαμβάνεται. Τότε δεν υπήρχε κόσμος στην παραλία, εν αντιθέσει με την περασμένη Κυριακή.

Από το ελικόπτερο κατέβηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανενόχλητος υπερήλικας, που σύμφωνα με πληροφορίες ζει στην πρωτεύουσα και διατηρεί εξοχικό στην περιοχή. Όταν απευθύνθηκαν στον ίδιο διαμαρτυρόμενοι, εκείνος φέρεται να ζήτησε… σεβασμό σε έναν ηλικιωμένο που πήγε για να δει τα παιδιά του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM