ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μόνο Έλληνες το γένος στις στρατιωτικές σχολές

Μόνο Έλληνες το γένος στις στρατιωτικές σχολές Facebook Twitter
36

Την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα ορίζει ότι στις στρατιωτικές σχολές θα εισάγονται μόνο Έλληνες το γένος, προτείνει ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ γράφει πως "ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος". Και συμπληρώνει στη συνέχεια ότι "η ρύθμιση του ελληνικού γένους δεν αφορά στους στρατιωτικούς φίλων χωρών που εκπαιδεύονται στις στρατιωτικές σχολές μας και στελεχώνουν τις δικές τους Ένοπλες Δυνάμεις".

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Κωσταράκου, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έχει ήδη καταθέσει σχετική νομοθετική τροπολογία.

Ελλάδα
36

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM