ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν να μας χαρίσει τα χρέη, δεν περιμέναμε πως, τελικά, θα τα χάριζε μόνο σε μεγαλοεπιχειρηματίες

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν να μας χαρίσει τα χρέη, δεν περιμέναμε πως, τελικά, θα τα χάριζε μόνο σε μεγαλοεπιχειρηματίες Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
26

Τις προάλλες οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου, Παπαδημούλης και Κούνεβα σόκαραν πολύ κόσμο (δικαίως) επειδή καταψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο ένα κείμενο που καταδίκαζε τα αίσχη του Μαδούρο στη Βενεζουέλα. 

ΝΑΙ - ΤΟ ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΑΝ (για σένα Αθηναϊκό Πρακτορείο το λέω, που έγραψες ψευδώς ότι απείχαν, και σε αντέγραψαν χιλιάδες ελληνικά ΜΜΕ - να πώς γίνεται η Προπαγάνδα). Παρακάτω είναι ο ισχυρισμός του ΑΠΕ και δεξιά η απόδειξη πως όντως ψήφισαν...

Τέλος πάντων, κάποιος θα πει τι μας νοιάζει τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα γίνονται στου διαόλου τη μάνα, εδώ είναι το θέμα τι κάνει. 

Ας πούμε σήμερα στη Βουλή έφερε -και κατάφερε να περάσει- μια τροπολογία που μετά τις καταγγελίες παραδέχτηκαν κι οι ίδιοι ότι ήταν 'φωτογραφική' - είχε δηλαδή σκοπό να ευνοήσει συγκεκριμένα πρόσωπα, με δυο λόγια τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. 

Σε κοινοπραξία που συμμετέχει ο Σαββίδης πούλησαν και το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, για το οποίο όταν θα πωλούνταν με πολύ μεγαλύτερο όφελος για το κράτος, αυτοί ως αντιπολίτευση έκαναν τον κακό χαμό. (Τώρα δεν κουνήθηκε φύλλο - μην πάει βέβαια το μυαλό σας ότι ήταν στημένες και υποκινούμενες οι αντιδράσεις τότε...) 

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν να μας χαρίσει τα χρέη, δεν περιμέναμε πως, τελικά, θα τα χάριζε μόνο σε μεγαλοεπιχειρηματίες Facebook Twitter

Πάντως το ότι ήθελαν να βοηθήσουν συγκεκριμένο επιχειρηματία -που ακούγεται πως θα πάρει και ΜΜΕ που θα στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ- μπορεί να είναι ο ορισμός της διαπλοκής, όμως άλλο με ενόχλησε περισσότερο. 

Σήμερα ήταν η μέρα που όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν τη διαγραφή προστίμων για λαθρεμπορία εάν το αδίκημα είχε τελεστεί πριν η κρατική εταιρία εξαγοραστεί από κάποιον. (Να είμαστε σαφείς: ο τρόπος που παρουσιάστηκε από κάποιους αντικυβερνητικούς, ότι δήθεν χαρίζουν τα πρόστιμα σε κάθε λαθρέμπορο ή πως ο Σαββίδης έκανε την λαθρεμπορία ήταν ψευδής και παραπλανητικός.)

 Όπως είχαν τα πράγματα μέχρι σήμερα, παρότι ο Σαββίδης δεν είχε κάνει το λαθρεμπόριο, απ' τη στιγμή που αγόραζε μια εταιρία ήταν υπεύθυνος και για τα χρέη της, είτε λέει πως τα γνώριζε είτε όχι. Και ως δισεκατομμυριούχος, θα έπρεπε να τα αποπληρώσει. Είτε τα χάρισαν στον Σαββίδη είτε στον Δημοκίδη, το γεγονός παραμένει: 153 άνθρωποι εκλεγμένοι απ' το λαό για να πατάξουν τη διαφθορά και να σβήσουν τα χρέη του λαού, χωρίς καμία ντροπή υπερψήφισαν την τροπολογία σε ονομαστική ψηφοφορία. 

Ακουγόταν δηλαδή στην αίθουσα το όνομά τους κι αυτοί έλεγαν, ο ένας μετά τον άλλο, "ΝΑΙ" στην τροπολογία που λέει πως κάποιοι δισεκατομμυριούχοι που θα έπρεπε από δω και πέρα να πληρώσουν για λαθρεμπόριο εταιριών που τώρα κατέχουν, δε χρειάζεται πια να πληρώσουν.

Και ποιος θα τα πληρώσει τα πρόστιμα αν όχι ο νυν ιδιοκτήτης της εκάστοτε εταιρίας; Προφανώς κανένας. Ό,τι έγινε έγινε, κι όσο λαθρεμπόριο γίνει από εδώ και πέρα σε άλλες κρατικές εταιρίες, κανένα τίμημα δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί όταν αποκρατικοποιηθούν. Δεν φτάνει που ξεπουλιούνται για ψίχουλα δηλαδή, αλλά δίνεται και δωράκι στους αγοραστές, που μπορεί να είναι Έλληνες αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι Γερμανοί ή Κινέζοι. 

Φυσικά όλοι οι υπόλοιποι, απ' τους Δεν Πληρώνω, μέχρι αυτούς που ψήφισαν Τσίπρα για να καταργήσει ΕΝΦΙΑ και να μειώσει τους φόρους, πρέπει να πληρώσουν κανονικά τα χρέη τους, μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Ας είναι ήσυχοι πάντως. Αν ποτέ γίνουν δισεκκατομυριούχοι επενδυτές και βρεθούν με εταιρίες που είχαν παλιότερα πρόστιμα για λαθρεμπόριο, όλο και κάποιος καλός κυβερνητικός βουλευτής θα φροντίσει και γι' αυτούς...

Mικροπράγματα
26

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
Το χειρότερο και από τις ίδιες τις μεθοδεύσεις τους, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, περνάνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ασυνέπειας λόγων και πράξεων, χωρίς καμιά αιδώ. Ηθική κατάρρευση χωρίς μάλιστα να ανοίγει μύτη !
Ρε Αρη διάβασα το κείμενο σου πολλές φορές και νομίζω οτι επισημαίνεις λάθος σημείο. Για μένα δεν είναι το σημείο που λες ότι χαρίζει τα χρέη στο κεφάλαιο το καυτό σημείο της υπόθεσης αλλά η διαπλοκή.Το πως ένας επιχειρηματίας προτιμαει η όπως φαίνεται έχει την δύναμη να ψηφιστεί νόμος για ν του χαρίσουν τα χρέη παρά ν πάει δικαστήριο γιατί τα χρέη είχαν καταλογιστεί πριν την αγορά της εταιρείας..Τόσο πολύ διαπλοκή;;;;Δεν ρωτώ η ψάχνω για τους κρατικούς λειτουργούς αν πήγαν δικαστήριο... Θα σύγχυστώ....
Να χαρίσουν και τα χρωστούμενα του MEGA , αν τους νοιαζει τόσο για τους εργαζόμενους.Όσο για την συγκεκριμένη τροπολογία , δεν θα έπρεπε να υπάρχει και αιτιολογημένη έκθεση από το γενικό λογιστήριο του κράτους, ότι δεν επηρεάζει τις δαπάνες/ έσοδα του κράτους?
- Κατ' αρχάς, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν να μας χαρίσει τα χρέη, δεν το πιστεύαμε όλοι. Οι ψηφοφόροι/υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το πίστευαν. Οι ψηφοφόροι/υποστηρικτές της ΝΔ επίσης, που αγχωνόντουσαν ότι θα θιγούν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και παραληρούσαν μιλώντας για "κομμουνιστές που θα μας πάρουν τις γυναίκες και τα σπίτια".Υπήρχαν, όμως, και κάποιοι από εμάς που είχαν το βίτσιο να διαβάζουν τα προγράμματα των κομμάτων και μάλιστα να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ π.χ. έλεγε ότι στηρίζει την "υγιή επιχειρηματικότητα" (αντίστοιχη οξύμωρη έκφραση χρησιμοποιούν και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ, η Ένωση Κεντρώων κτλ., ακόμη και η ΧΑ) εννοούσε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που υπηρετεί. Και επειδή τα έσοδα του προϋπολογισμού είναι συγκεκριμένα, αν τα χαρίζει στο Σαββίδη και στο Μελισσανίδη (γήπεδο), θα τα πάρει από τα συνήθη θύματα. Και για όσους θέλουν να δουν αντίστοιχες σκανδαλώδεις νομοθετικές ρυθμίσεις, ας δουν τους νόμους που ψηφίζονται είτε στον ιστότοπο της βουλής είτε στον ιστότοπο του εθνικού τυπογραφείου (ΦΕΚ τεύχος Α). Εκεί θα ανακαλύψουν ότι τα 38 εκατομμύρια στο Σαββίδη είναι μόνο ένα μικρό μέρος των χρημάτων που χαρίζονται με νόμο στους ολιγάρχες της Ελλάδας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τολμούσε (λέμε τώρα) να τα βάλει με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, οι ΗΠΑ, η ΕΕ και λοιποί ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί θα μιλούσαν για τα "αίσχη του Τσίπρα". Όταν, όμως, ο Τραμπ εξαγγέλει μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από 35% σε 15% (φανταστείτε από που θα τα πάρει για να εξισορροπήσει τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ) για την ΕΕ είναι απλώς Τετάρτη...- Για τα "αίσχη του Μαδούρο":Ο Μαδούρο ευθύνεται:1) Για την αναπτυξιακή πολιτική που βασίστηκε αποκλειστικά στο πετρέλαιο.2) Για τα θύματα των δυνάμεων καταστολής (μέρος των θυμάτων των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων).3) Για το γεγονός ότι δεν κρατικοποιεί τις βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων κτλ., ώστε να μην στραγγαλίζεται η οικονομία της Βενεζουέλας κάθε φορά που οι ολιγάρχες της Βενεζουέλας (οι "Σαββίδηδες" της Βενεζουέλας) αποφασίζουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση.Ο Μαδούρο δεν ευθύνεται:1) για τα λοιπά θύματα των φιλοκυβερνητικών και αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, που θυμίζουν πολύ τα θύματα της εξέγερσης του Μαϊντάν:http://www.protothema.gr/world/article/358743/esthonos-upex-oi-eleutheroi-skopeutes-tis-plateias-maidan-den-elavan-edoles-apo-ton-gianoukovits-alla-apo-tin-adipoliteusi/2) Για τις τεχνητές ελλείψεις προϊόντων πρώτης ανάγκης που δημιουργούν οι ολιγάρχες της Βενεζουέλας.3) Για την παρέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της Βενεζουέλας, οι οποίες οργανώνουν τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, στο πρότυπο των "πολύχρωμων επαναστάσεων" και των εξεγέρσεων της "αραβικής άνοιξης".
Για την πρόσφατη απόπειρα καπηλείας του brand name "Μπελογιάννης" απ' τον Τσίπρα τι λέει ο Ριζοσπάστης σύντροφε;Ρωτάω, γιατί κάλυψες τα θέματα μόνο μέχρι τη σελ. 4 και μάς κρατάς σε αγωνία ...
μία σημείωση για τον Μπολιβαριανό γίγαντα,Η chrysler αν θυμάμαι καλά διαμαρτυρήθηκε επειδή το ένα εργοστάσιο της κρατικοποιηθήκε αιφνιδίως μέσα στην εβδομάδα. Δηλαδή ο Μαδούρο ενδιαφέρθηκε να ενισχύσει την βενεζολάνικη οικονομία με ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων κι όχι το παράρτημα της Novartis ή της GSK?κατηγορεί τις βιομηχανίες, αλλά ας μας πει με ποιο καθεστώς γίνονται οι εισαγωγές πρώτων υλών? Μήπως με την τριπλή ισοτιμία( αν δεν κάνω λάθος), άλλη ισοτιμία για εισαγωγή τροφίμων, άλλη ισοτιμία για εισαγωγή φαρμάκων, άλλη ισοτιμία για εισαγωγή μηχανολογικού εξοπλισμού, με έναν πληθωρισμό στο 700% ποιος θα επενδύσει στην παραγωγή κι όχι στην μαύρη αγορά, όταν παράλληλα βάζει πλαφόν σε προϊόντα με εισαγώμενες πρώτες ύλες, το χαρτί υγείας της βούλτεψη από τέτοια γεγονότα προέκυψε.Βρήκα δημοσίευμα ότι ο Τσάβεζ είχε κρατικοποιήσει έκταση 1 εκ στρεμμάτα ( αγροτικής και χορτολιβαδικής γης) http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/venezuela/8054921/Hugo-Chavez-ramps-up-nationalisation-drive-in-Venezuela.htmlΟι βιομηχανίες λιπασμάτων είναι κρατικές, το ίδιο ισχύει και με τις βαριές βιομηχανίες χάλυβα, αλουμινιου κλπ.Τελικά ποιοι είναι οι ολιγάρχες στην βενεζουέλα? οι περιπτεράδες?Βεβαίως και ευθύνεται για τους νεκρούς στις διαδηλώσεις , αλλά ήταν δεξιοί νεκροί οπότε δικαιώς χάθηκαν οι ζωές τους. Βέβαια δεν πρέπει να προσπεράσουμε ότι οι υπουργόι επικρατείας, εσωτερικών και δικαιοσύνης καθώς και ηλεκτρισμού είναι στρατιωτικοί, όταν τοποθετήσει στρατιωτικό και στο παιδείας τότε θα υποψιαστούμε ότι είναι χούντα?Οι νεκροί συνήθως προκύπτουν από όπλα που έχουν μοιραστεί στην άτυπη πολιτοφυλακή των κολεκτίβος, κι όχι από δυνάμεις καταστολής, που δεν νομίζω να υπάρχουν αντιφρονούντες ( προδότες, δοσίλογοι και προσκυνημένοι σύμφωνα με το δικό σας αφήγημα) ώστε να δέχονται εντολες από την αντιπολίτευση, έπειτα από 18 χρόνια του τσαβισμού στην εξουσία.Οι επαναστάσεις πρέπει να είναι κόκκινες? αν είναι βεραμαν τότε από ποια χώρα υποστηρίζονται?( όταν τα λεφτά έρρεαν αφθονά από ΕΣΣΔ, Ρουμανία κλπ, δεν ήταν ξένη παρέμβαση αλλά αλληλεγγύ του πολεταριάτου)? Και να το πω ακόμη μία φορά πιο ξεκάθαρα, όταν δίνεις 72 ώρες για ανταλλαγή των παλιών χαρτονομισμάτων ( αξίας 3 σεντ του $), και έχει πληθωρισμό που πλέον δεν μπορεί να μετρηθεί, για ποιο στραγγάλισμα της οικονομίας από τους ολιγάρχες μιλάμε? Και ποιος είναι ο εχθρός του λαού?Ας κατεβείτε επιτέλους απο το ψεκασμένο συννεφάκι σας νισάφι πια.
Δυσκολεύομαι να βρω πρώην Συριζαιο που να παραδέχεται πως ήταν. Με τον ίδιο τρόπο δυσκολεύομαι να βρω Έλληνα που να παραδεχτεί πως έχει κάνει στη ζωή του λάθος. Όλοι την ουρά απέξω , και καναπεδατη κριτική σε όλους και όλα. Ο "σοφός λαός " ...
Η ΣΕΚΑΠ εξαγοραστηκε ως εξαιρετικα ζημιογονα επι κυβερνησης σαμαρα. Τα τσακαλια του ταιπεδ απεκρυψαν στο due diligence οτι υπαρχει υποθεση λαθρεμποριας απο κρατικους υπαλληλους. Αν το ειχαν αποκαλυψει θα ηταν αλλο το τιμημα. Ηταν λαθος του σαββιδη που ελυσε το ζητημα με τροπολογια. Επρεπε να παει το ταιπεδ στα δικαστηρια και να διεκδικησει αποζημιωση η ακομα και ακυρωση της εξαγορας.
Αγαπητέ Άρη,"(Να είμαστε σαφείς: ο τρόπος που παρουσιάστηκε από κάποιους αντικυβερνητικούς, ότι δήθεν χαρίζουν τα πρόστιμα σε κάθε λαθρέμπορο ή πως ο Σαββίδης έκανε την λαθρεμπορία ήταν ψευδής και παραπλανητικός.)" Πηγή: www.lifo.grΣυμφωνώ, κάποιοι προσπαθούν να παραπλανήσουν. Τι διαφορά έχει όμως εκείνο από αυτό:"Σήμερα ήταν η μέρα που όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν τη διαγραφή προστίμων για λαθρεμπορία" Πηγή: www.lifo.grΥπερψήφισαν τη διαγραφή ,ή ,υπερψήφισαν ο υπεύθυνος για τη πληρωμή να είναι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (στα χέρια του οποίου έγιναν οι ατασθαλίες)??Νόμιζω είναι ένα καίριο κομμάτι και καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσουμε.Όσο για το βασικό κομμάτι και νόημα της τροπολογίας, εσείς πιστεύετε πως είναι σωστό όταν δεν έχει υπάρξει σαφής, γραπτή ενημέρωση των εκρεμμοτήτων της εταιρείας κατά τη διάρκεια της αγοράς, να πρέπει να τις τακτοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης και όχι αυτός που παρανόμησε?
Ιστορίες για συριζαγρίους.Χρέη και υποχρεώσεις είναι της εταιρίας που είναι διαφορετικό νομικό πρόσωπο όπως γνωρίζουν όλοι εκτός από σένα (πως έτσι;). Ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις, όποτε και αν προκύψουν, ας πρόσεχε. Εκτός αν τον λένε Ivan, η κυβέρνηση είναι σκυλάκι του, οπότε ξυδάκι έλληνα φορολογούμενε.Θέλεις να κάνεις τώρα και μια προσπάθεια να σχολιάσεις και τους ευρωβουλευτές του σύριζα με το ψήφισμα; Πιστεύω πως μπορείς και εκεί να βρεις κάτι αστείο να πεις. Είναι σπάνιες οι εμφανίσεις σας και έχουμε πολλές απορίες μαζεμένες, sorry ε!
Επειδή εγώ είμαι μεροληπτικός, εγκάθετος και δε ξέρω τι άλλο, παραθέτω παρακάτω τα σχόλια του Νίκου Χατζηνικολάου (τον οποίο σίγουρα θα βιαστείτε να αποδομίσετε) στο ραδιόφωνο του real Παρασκευή 28. "Άκουγα πριν απο λίγο το Νίκο Στραβελάκη, στο σχόλιο που έκανε για την τροπολογία που έρχεται σήμερα στη βουλή, για το πρόστιμο της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ που καλείται να πληρώσει ο Ιβάν Σαβίδης ενώ τα λάθη και οι παραλήψεις έγιναν απο την κρατική διοίκηση' όταν η εταιρία ήταν υπο τον έλεγχο της ΑΤΕ. Μάλιστα για να μην κρυβόμαστε, θα θυμίσω (και το ξέρω απο πρώτο χέρι γιατί έχω συνομιλήσει με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά) οτι ΕΥΤΥΧΩΣ τότε ο Σαμαράς έκανε τη παρέμβαση προς το Σαββίδη και έτσι η ΣΕΚΑΠ δεν έπεσε σε τουρκικά χέρια που ήταν έτοιμοι να την αρπάξουν. Και βέβαια όλοι είχαμε βγει να συγχαρούμε τον Ιβάν Σαββίδη που έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη, πήρε την χρεωκοπημένη εταιρεία, έκανε άλλα 35 εκατομμύρια επενδύσεις τα επόμενα χρόνια και σήμερα είναι και πάλι ένα διαμάντι στη Θράκη, μια βιομηχανία που έχει επιστρέψει στη κερδοφορία, που έχει πολλούς εργαζομένους βοηθόντας την τοπική οικονομία και μη ξεχνάμε οτι βοηθάει τη τοπική οικονομία γιατί συλλέγει τα καπνά. Και τώρα τον καλούν να πληρώσει 30τόσα εκατομμύρια πρόστιμο, δηλαδή να κλείσει την εταιρεία. Και πρόστιμο για πράξεις που έγιναν πολλά χρόνια πριν εκείνος αναλάβει την διοίκηση της εταιρείας, την εξαγοράσει, και μάλιστα απο κρατική διοίκηση (κρατική διοίκηση την οποία έχει απαλλάξει το ποινικό δικαστήριο!) Μιλάμε για κωμωδία... Ελπίζω λοιπόν και εύχομαι, όλη η βουλή μαζί σήμερα να ψηφίσει την τροπολογία, με την οποία απαλλάσεται απο αυτό το άθλιο πρόστιμο. Και λέω άθλιο διοτί αυτό το πρόστιμο θα πρέπει να το στείλει στον εαυτό της η κυβέρνηση. Και ελπίζω ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, να εξηγήσει στους βουλευτές της ΝΔ οτι τότε με δική του παρέμβαση (ξαναλέω μπράβο του) έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ. Και να ψηφίσουν όλοι μαζί, κυβερνητική πλειοψηφία και αντιπολίτευση τη συγκεκριμένη τροπολογία. Αλλιώς το μήνυμα προς όποιους σκέφτονται να επενδύσουν στην Ελλάδα θα είναι δραματικά αρνητικό. Θα δούμε σε λίγη ώρα και θα κρίνουμε τη στάση όλων των κομμάτων. Για να δούμε αν αυτά που λένε για ανάπτυξη και για επενδύσεις τα εννοούν, ή αν το κομμάτικό συμφέρον είναι αυτό που κάθε φορά κυριαρχεί."
Αν η περίπτωση Σαββίδη είναι τόσο ιδιαίτερη ώστε να μην πρέπει να ισχύουν οι κανόνες πάει δικαστήρια, αλλιώς η τροπολογία είναι φωτογραφική.Κατά τα άλλα και εσύ και ο χατζηνικολάου μας παπαγαλίζετε την ΙΔΙΑ κυβερνητική γραμμή. Και στις 100 γραμμές copy-paste δεν έχει ούτε μισό νέο επιχείρημα. Και καλά ο Χατζηνικολάου, είναι επαγγελματίας, εσύ από χόμπι κάνεις διανομές κυβερνητικού σανού;
VHS Glitch η τροπολογία μπορεί να έρχεται με αφορμή τον ΣΕΚΑΠ αλλά ισχύει για κάθε αντίστοιχη περίπτωση που το κράτος πάει να κάνει αντίστοιχη "λαμογιά".Πως να το κάνουμε, δεν γίνεται να αγοράζεις μια επιχείρηση, και μετά απο χρόνια ξαφνικά να βγαίνουν στην επιφάνεια πρόστιμα για παραπτώματα του παρελθόντος.. Ειδικά όσοι μιλούν για υγιή επιχειρηματικότητα θα έπρεπε να το σκεφτούν αυτό.Βέβαια αφού εσυ θεωρείς οτί ακόμη και ο Χατζηνικολάου είναι παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ.. δεν υπάρχει νόημα περαιτέρω συζήτησης.
και που να σου πω ότι θεωρώ παπαγαλάκι του σύριζα και την αυγή, θα χάσεις κάθε ιδέα για μένα. είναι γεγονός πως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον σύριζα. ούτε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης δεν πίστεψα ποτέ!
Ρε Συ Άρη, ειλικρινά τωρα, σε διαβάζω αρκετα συχνά. Εκπλήσσομαι ειλικρινά που δείχνεις να πέφτεις απο τα σύννεφα κάθε φορά που οι Συριζαίοι πράττουν με αυτον τον τροπο. Τι περίμενες δηλαδή; όταν προεκλογικά συναντιότανε με μεγαλοεκδότες μυστικά, όταν έπαιρνε στον ΣΥΡΙΖΑ όλο το ΠΑΣΟΚ και χίλια τόσα ακόμα, γιατι τον στηρίζατε Φούλ; αυτο όμως που οφείλω να σου αναγνωρίσω ειναι οτι πλεον εχεις αλλάξει απόψεις όσον αφορά τον χειρότερο (για μενα τουλάχιστον) πολιτικό που εχει περάσει ποτέ απο την ελληνική πολιτική σκηνή.
Ε και μετά αυτοί είπανε "εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε" κι εμείς μετά είπαμε "όχι, ούτε εμείς δε θέλουμε να πληρώσετε" και μετά αυτοί πάλι είπανε ότι "όχι, ξέρετε εμείς δε θα πληρώσουμε", ε και τότε πάλι εμείς είπαμε "ας μην πληρώσετε". Αυτό ακριβώς τίποτ' άλλο!Σύριζα: χτυπάμε τη διαπλοκή σα χταπόδι! Την κακιά, γιατί την καλή την έχουμε ανάγκη. Η ελπίδα έρχεται!!!!
Ως περήφανος ακραίος κεντρώος που είμαι και εγώ, συμφωνώ σε βαθμό που πλησιάζει το 100% με τον Άρη.Τη μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει βέβαια το ότι είχαν το θράσος να καταψηφίσουν και να λένε πως απείχαν. Λες και δεν υπάρχουν πρακτικά, internet και μέσα ενημέρωσης εκτός από τα τρολ τους. Πράγμα που δείχνει σε ποιόν αιώνα έχουν μείνει αλλά και πόσο πολύ θα ήθελαν να μην υπάρχουν όλα αυτά.Νομίζω δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει καταλάβει πλέον τι είναι οι συριζανέλ. Και όσοι δεν έχουν καταλάβει δεν έχουν καμία σωτηρία, από ένα σημείο και μετά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αντιδραση καμια...τιποτα?Καλα για τον λαο δεν το συζηταω,μονο αν διωξουν τον Ντανο απο το surviror θα γινει επανασταση!!! Αντιπολιτευση ομως υπαρχει σ αυτη τη χωρα? Τι κανουν? Κρατανε το φαναρι στον Συριζα ή μηπως τεφτερι για να ξανακανουν τα ιδια?
Δεν κατάλαβα ποιούς σόκαρε η ψήφος των Συριζαίων στην Ευρωβουλή. Χούντα είχαμε με τους Σαμαροβενιζέλους. Ο Μαδούρο είναι εκλεγμένος απ'το λαό. Όπως και ο Χίτλερ. Τί σας μπερδεύει;Δεν βλέπω συριζοτρόλια πάντως τώρα τελευταία και στεναχωριέμαι. Σωθήκανε τα κονδύλια;
Μόνο εμένα από αυτό που διαβάζω πειράζει πως μία κρατική εταιρία!!! έκανε λαθρεμπόριο γιατί κάποιοι διορισμένοι διευθυντές και αιρετοί συνδικαλιστές κέρδιζαν από αυτό και από όσο γνωρίζω δεν είναι κανένας φυλακή και κανενός δεν έχει κατασχεθεί η περιουσία.
Βαριά άρρωστοι οι Συριζαίοι, αδυνατούν να σχολιάσουν τα αισχη του Κόμματος σε Βουλή και Ευρωβουλή. Είναι στον γιατρό τα παιδιά, μην πάει το μυαλό σας σε κάτι άλλο.Σήμερα στον γιατρό, αύριο στον δικαστή, κάπου τέλος πάντων.
Σκελετούλη γιατρός - συριζαιοι : 1 -0σχολια σκελετούλη - συριζαιοι: 2-0αν αύριοΔικαστής - συριζαιοι: 3 - 0 ("σκούπα" τα ματς)Στείλε το πουλμαν να τους παραλάβει αλλιώς θα μείνεις χωρίς συριζαιους σχολιαστές!!!!!