Τι νέα Μιμή;

Facebook Twitter
19

Πριν λίγο είδα στο ΡΙΚ, όσο άντεξα, μια δακρύβρεχτη σαπουνόπερα.

Όλοι μιλούσαν κυπριακά, εκτός απ' την... Μιμή Ντενίση!

Ναι, τη γνωστή Μιμή Ντενίση, που έπαιζε κι αυτή.

Η οποία ξεχώριζε σα τη μύγα μες το γάλα και από άποψη ηθοποιϊας, και στάιλινγκ. (Νομίζω ότι ιδέα δεν είχαμε ότι αυτήν την περίοδο η Μιμή Ντενίση δουλεύει στην κυπριακή τηλεόραση, δεν έπαιζε άσχημα πάντως.)

"Μη σε νοιάζει από πού το έμαθα" είπε σε μια χαροκαμένη περιφρονητικά, "καλύτερα όμως να προσέχεις τον άντρα σου. Είναι σε πολύ στενή... *επαφή* με τη γραμματέα του", πρόσθεσε και τινάζοντας τον ώμο της αποχώρησε απ' το πλάνο αφήνοντας σύξυλες την ταλαίπωρη γυναίκα και μια ακόμα λιγότερο γκλάμορους ξαδέρφη της.


ΥΓ. Ψάχνοντας βρήκα ότι η Ντενίση ζει μόνιμα τώρα στην Κύπρο, όπου πρωταγωνιστεί στη τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ1 και του σκηνοθέτη Κλείτου Κλείτου «Μοιραία Φεγγάρια».

Η άφιξη της Θεάς στο σίριαλ:

ΥΓ2. Εκεί, όπως έμαθα από την Από Κάτω, κάνει και σεμινάρια υποκριτικής, στο (κρατηθείτε) Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας...

 

*Μόλις ξεκίνησε μια νέα στήλη στο LIFO.gr σχετικά με την Κύπρο.

Γράφει η δημιουργός της:

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Κύπρο. Δε γνωρίζω τα πάντα γι' αυτήν, αλλά θα κάνω τα πάντα, για να την αγαπήσεις όσο κι εγώ (με τα καλά, τα στραβά, τα ίσια και τ' ανάποδά της).

Νέα Στήλη: ΑΪ ΛΑΒ ΣΑΪΠΠΡΟΥΣ - Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις την Κύπρο και τους ανθρώπους της;

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Η κυπριακή τηλεόραση βρίθει από σίριαλ που παίζουν αντάμα Κύπριοι και Ελλαδίτες. Οι Ελλαδίτες μιλούν κανονικά την ελληνική γλώσσα και οι Κύπριοι απαντούν στην κυπριακή διάλεκτο και τούμπαλιν. Πρόκειται λίγο για ιλαροτραγωδία. Εκτός από την Ντενίση, συμμετέχουν σε κυπριακά σίριαλ και ο Τσιμιτσέλης, ο οποίος παρουσιάζει και τηλεπαιχνίδι σε κυπριακό κανάλι, η Φαίη Ξυλά, ο Λούλης, Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ο Μπουλάς, η Δανδουλάκη, ο Τζώρτζογλου κλπ κλπ. Εκεί τους οδήγησε η ανεργία. Βέβαια, δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που η Κύπρος είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
Πολλοι εχουν κατεβει στη κυπρο τα τελευταια χρονια,(εσχατως κ η δανδουλακη αν ειδα καλα)αρπαχτες,γλυψιμο μεχρι αηδιας στους κυπριους,συνεντευξεις που λενε παπαριες που στην ελλαδα θα τους επαιρναν με τις πετρες κ υφακι 'ηρθε το ινδαλμα στο χωριο,προσκυνηστε'...στα δε σηριαλ ειναι οι κυπριοι μιλανε στη διαλεκτο τους κ οι ελληνες ηθοποιοι στα 'καλαμαριστικα' δλδ τα ελληνικα που μιλαμε στη ελλαδα.λιγακι ακυρο ως θεαμα.Αν κατι ειναι αξιο αναφορας ειναι η δυσαρεσκεια των κυπριων ηθοποιων για τους 'καλαμαραδες' που παιρνουν πιο ψηλα μεροκαμματα κτλ.ακομα δυστυχως κ απο κυπριους ηθοποιους κ τραγουδιστες που εκαναν χρονια καριερα στην ελλαδα κ ενεκα κρισης κ καταραμενης φτωχειας γυρισαν στα πατρια τους εδαφη κ εξαπολυουν σε μερικες περιπτωσεις χολη κατα των ελλαδιτων συναδελφων τους.
Τα κυπριακα σηριαλ ειναι οι καλυτερες κωμωδιες(ακομα και οταν νομιζουν οτι ειναι..δραματα)..Υπερβολικο παιξιμο,τσιριδες,βλεμματα ολο νοημα/χωρις να συμβαινει τιποτα..Οποτε η Μιμη κολαει απολυτα στο υφος..
...καλά, άντε θα το επιχειρήσω να τα υπερασπιστώ. Εμ... δεν έχουν και πολλές διαφορές από τα Μυστικά της Εδέμ; Και σε σχέση με τον Φόσκολο και τα γιαλαντζί σκηνικά που σείονταν όταν έκλεινε ο Θεοχάρης την πόρτα έχουμε κάνει κάποια πρόοδο.
Λίγα λόγια για τη Μιμή ! Γιατί η Μιμή είναι Δασκάλα ! Του Γένους ... http://www.youtube.com/watch?v=LmIAFJOlAJM#t=21m08s ( Το καλό ξεκινάει όταν αναφέρονται τα δυνατά σημεία της Δασκάλας, που δεν τα διδάσκουν οι άλλοι ... )