Απεργία την Πρωτομαγιά

Η σκηνή με το full frontal του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που διχάζει το ίντερνετ (NSFW)

Η σκηνή με το full frontal του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που διχάζει το ίντερνετ (NSFW) Facebook Twitter
1

Το επεισόδιο της σειράς του HBO «Big Little Lies» με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, που προβλήθηκε την Κυριακή, είχε όπως πάντα αρκετό δράμα και έντονους διαλόγους, ωστόσο την παράσταση έκλεψε το πέος του «Πέρι», όπως προβλήθηκε σε μια συγκεκριμένη σκηνή. 

Η σκηνή που έχει προκαλέσει σάλο και πυροδοτήσει αμφιλεγόμενα σχόλια στους τηλεθεατές δείχνει τον Σκάρσγκαρντ, που υποδύεται τον βίαιο σύζυγο της Κίντμαν, να την πιέζει να κάνουν σεξ. Στο μεσοδιάστημα, ο Πέρι έχει ήδη ανοίξει το παντελόνι του και η Σελέστ φαίνεται να του πιάνει το πέος - το οποίο δείχνει τεράστιο. Καθώς όμως δεν επιθυμεί να κάνουν σεξ, αρπάζει μια ρακέτα του τένις που βρίσκει κοντά της και τον χτυπά στα γεννητικά όργανα.

NSFW ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 

Η σκηνή διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και τα στιγμιότυπα με το εκτεθειμένο πέος του Σκάρσγκαρντ είναι ελάχιστα, ωστόσο φαίνεται πως ήταν υπεραρκετά για να ανοίξει ένας «πόλεμος» στα social media. Οι τηλεθεατές δεν ήταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο full frontall ενώ την ίδια ώρα ξεκίνησε διαμάχη σχετικά με τα προσόντα του και πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν και το κατά πόσον είναι αληθινό. 

«Αυτό είναι το αληθινό πέος του Σκάρσγκαρντ; Ή που έχει το μεγαλύτερο σε ολόκληρο τον πλανήτη ή που το HBO αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάποιο λάστιχο στο αποψινό επεισόδιο», «Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ από το προσθετικό μέλος του Σκάρσγκαρντ», έγραψαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι χρήστες, που υποστηρίζουν πως το υποτιθέμενο πέος για τις ανάγκες του ρόλου είναι ψεύτικο. Πολλοί όμως θεωρούν πως αυτό ήταν όντως το πέος του γνωστούς ηθοποιού και χάρηκαν δεόντως που τον είδαν γυμνό. «Δεν περίμενα να το δω όλο αυτό αλλά ουάου», έγραψε άλλος χρήστης. 

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ εμφανίζεται γυμνός στην τηλεόραση, αφού πριν τέσσερα χρόνια είχε κάνει το ίδιο στην τελευταία σεζόν της σειράς «True Blood». 

 
It's Viral
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια