«Αντάρτικο» Δ.Καμμένου κατά της κυβέρνησης για το αφορολόγητο

«Αντάρτικο» Δ.Καμμένου κατά της κυβέρνησης για το αφορολόγητο Facebook Twitter
2

Υπό αμφισβήτηση φαίνεται πως τίθεται η «συμπαγής κυβερνητική πλειοψηφία» των 153 παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, μετά τις σημερινές δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι βουλευτές του κόμματός του να μην ψηφίσουν όλα τα μέτρα από το πακέτο συμφωνίας. Μάλιστα, εκτίμησε πως εάν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, το μέτρο δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες... Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα. Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, αλλά να μειωθούν αντίστοιχα και οι φόροι» υπογράμμισε.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο και για κυβέρνηση Κατοχής: «Είμαστε και εμείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: «Πρόκειται για μια υποδομή με τεράστιες δυνατότητες που ίσως δεν έχουμε αντιληφθεί στο σύνολό τους»

«Αν δεν επενδύσουμε σε τεχνολογίες αυτού του είδους, κινδυνεύουμε να βρεθούμε εκτεθειμένοι απέναντι σε όσους θα μπορούσαν να περιορίσουν την πρόσβασή μας στην τεχνολογία», τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πολιτική / Κικίλιας για ναυάγιο μεταναστών στη Λέσβο: Στους διακινητές αποδίδει την ευθύνη για τους έξι νεκρούς

Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι το ταχύπλοο προσέκρουσε στο σκάφος του Λιμενικού - Οι ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης, που στοίχισε τη ζωή και σε ένα βρέφος, παραμένουν υπό διερεύνηση.
THE LIFO TEAM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Πολιτική / Απελάσεις μεταναστών ακόμη και με περιοριστικούς όρους ζητά ο Χρυσοχοΐδης

«Θα γεμίσουν» τα κέντρα κράτησης, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Προαναγγέλλει διάταξη για μισθώσεις διαμερισμάτων και αστυνομικές επιχειρήσεις «ώστε να τους πετάξουμε έξω»
THE LIFO TEAM