Η Μαλβίνα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Η Μαλβίνα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου Facebook Twitter
8

Το ξαναθυμήθηκα χάρη στην Calypso Larah - με αφορμή το περίφημο βιβλίο που θα βγάλει η Αγγελοπούλου...

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει πού μπορώ να βρω το αρχείο του Mea Culpa στο Seven-x ή έχει ο ίδιος προσωπικό αρχείο να επικοινωνήσει. Με εξαίρεση την-πολύ αξιόλογη-συνέντευξη της Πάολας και κάτι αποσπάσματα με τον Τάκη Ζαχαράτο, το google σηκώνει τα χέρια ψηλά.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΧΩΡΑ" ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΙΩΝΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΗΞΕΡΕ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ" ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Ήταν ένα από τα ελάχιστα αξιόλογα πρόσωπα της "ελληνικής" τηλεόρασης της εποχής της. Για σήμερα ούτε λόγος φυσικά, η αντεθνική προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, η υποκουλτούρα και ο αυτοεξευτελισμός είναι τα μοναδικά πράγματα που διακρίνει κανείς στην τηλεόραση. Μία από τις πιο συγκινητικές και δυνατές στιγμές της στο γυαλί: /watch?v=jYwPGooe1tI
Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ <<ΙΣΧΥΡΗΣ>>ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ.Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΧΩΡΑ>>.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΚΤΟΤΕ ΩΣ <<ΣΑΤΙΡΑ>> ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ.Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ.....ΑΘΑΝΑΤΗ!
Πολυ υπερεκτιμηση για τη Μαλβινα, μια καλτ φιγουρα ητανε και δεν προκαλουσε το τρομερο γελιο τουλαχιστον δεν ηταν αυτος ο στοχος της. Σχολιαζε την επικαιροτητα με το δικο της τροπο.. Σιγουρα δεν ηταν τηλε-περσονα η γλαστρα αλλα ειναι συνωνυμη με την εποχη που πλεον δεν χρειαζοταν να εισαι συγγραφεας -επιστημονας η πολιτικος για να εχεις εκμποπη στη τηλεοραση..Χρειαζοταν να εχεις μουρη να τα λες και να κανεις ακροαματικοτητα. Τα πιο πολλα απο αυτα που ελεγε ηταν δυσνοητα και ειχαν αναφορες που οι τοτε Ελληνες δεν καταλαβαιναν...Εντελως σουρεαλιστικη κατασταση..Αλλα ενταξει μετα θανατον ολοι μπορουν να γινουν συμβολα. Ενσταση για τα βιντεο των αρβυλα , οι ΑΜΑΝ οι ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ Μητσοι προυπηρχαν της Μαλβινας στη τηλεοπτικη Ελλαδα του 90..Τωρα οσον αφορα τα ρεπορταζ του Σταρ αμα εμπνευστηκαν απο τη Μαλβινα θα τριζουν τα κοκκαλα της σιγουρα ειπαμε καλτ αλλα το σταρ δεν ειναι καλτ ειναι τρας...
είμαι γεννημένος την δεκαετία του ΄90,οπότε παίζει να μην πιάνω το χιούμορ λόγω ηλικίας,αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τους διθύραμβους για την Μαλβίνα Καράλη. Ότι έχω δεί στο γιουτούμπ (και προσπάθησα αρκετά) ήταν εξυπνακίστικες κρυάδες στην καλύτερη και εύκολο χιούμορ γεμάτο σεξιστικές/ομοφοβικές μ*****ες στην χειρότερη.