ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ σε μία διαφήμιση-παρωδία για το Saturday Night Live

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ σε μία διαφήμιση-παρωδία για το Saturday Night Live Facebook Twitter
2

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε μία guest εμφάνιση στο χθεσινό «Saturday Night Live» και υποδύθηκε την Ιβάνκα Τραμπ σε μία διαφήμιση - παρωδία που ασκεί κριτική στην κόρη του Αμερικανού προέδρου.

«Κάθε άντρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της» ακούγεται μία φωνή να λέει την ώρα που η Σκάρλετ/Ιβάνκα κάνει την είσοδό της σε ένα επίσημο πάρτι.

«Όταν μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια στρέφονται πάνω της, είναι η Ιβάνκα», συνεχίζει η φωνή της αφηγήτριας.

«Μία γυναίκα σαν αυτή αξίζει ένα δικό της άρωμα. Επειδή είναι όμορφη. Είναι δυναμική. Είναι..."συνένοχη"», προσθέτει η φωνή για να αποκαλύψει μαζί το όνομα του αρώματος (σ.σ. Compicit), μία έμμεση κριτική στην παθητική στάση που τηρεί η κόρη του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου απέναντι στις απόψεις του Αμερικανού προέδρου, αλλά και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σεξιστική συμπεριφορά και μισογυνισμό.

Η διαφήμιση - παρωδία ολοκληρώνεται με τη φράση: «Το άρωμα της γυναίκας που μπορεί να τα σταματήσει όλα, αλλά δεν θα το κάνει».

Πολιτισμός
2

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες μειώνονται στο σινεμά, σύμφωνα με νέα έρευνα της GLAAD

Πολιτισμός / Οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες μειώνονται στο σινεμά, σύμφωνα με νέα έρευνα της GLAAD

Νέα έρευνα της GLAAD δείχνει ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στις ταινίες μειώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ στις 225 ταινίες που εξετάστηκαν δεν υπήρχε ούτε ένας τρανς χαρακτήρας.
THE LIFO TEAM
Ο καλλιτέχνης που πουλάει σκουπίδια από τον γάμο της Taylor Swift

Πολιτισμός / Ο καλλιτέχνης που πουλάει σκουπίδια από τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ

Ο Justin Gignac μάζεψε σκουπίδια έξω από το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν μετά τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Κέλσι, τα έκλεισε σε διάφανους κύβους των 25 δολαρίων και τα είδε να εξαντλούνται.
THE LIFO TEAM
Η Martine Gutierrez ψάχνει την ταυτότητα μέσα στα παιδικά παιχνίδια

Πολιτισμός / Η Martine Gutierrez ψάχνει την τρανς ταυτότητα μέσα στα παιδικά παιχνίδια

Στο Wunderkind, τη νέα της έκθεση στο Huis Marseille, η τρανς καλλιτέχνιδα Martine Gutierrez επιστρέφει στις κούκλες, τις ζωγραφιές και τις γοργόνες που έσωσε η μητέρα της, εκεί όπου η ταυτότητα άρχισε πρώτα να παίζεται, πριν γίνει λέξη.
THE LIFO TEAM
Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης βάζει Frankie Goes to Hollywood πάνω από το σκοτάδι

Πολιτισμός / Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης βάζει Frankie Goes to Hollywood πάνω από το σκοτάδι

Με αφορμή νέα συνέντευξή του για το Escape Room στη Μπιενάλε της Βενετίας, ο Ανδρέας Αγγελιδάκης μιλά για τον θάνατο, τη χρεοκοπία, τον HIV και το πένθος αλλά και για τη μουσική, το χιούμορ και το dancefloor που κάνουν το σκοτάδι να αντέχεται.
THE LIFO TEAM
Πάολα Ρεβενιώτη: Η βασίλισσα του βρώμικου μεγαλείου της καύλας

Πολιτισμός / Πάολα Ρεβενιώτη: Η βασίλισσα του βρώμικου μεγαλείου της καύλας

Η Πάολα Ρεβενιώτη έκανε το κράξιμο στέμμα, τη Συγγρού αρχείο και την καύλα πολιτική. Ένα προσωπικό αντίο του Πάνου Μιχαήλ στη γυναίκα που έζησε χωρίς να ζητήσει άδεια και άφησε πίσω της μια κουίρ μέθοδο ελευθερίας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ