«Έκανα μαύρο χιούμορ σε έναν καλικάντζαρο»

«Έκανα μαύρο χιούμορ σε έναν καλικάντζαρο» Facebook Twitter
23

Αμετανόητος για το tweet του εμφανίστηκε νωρίτερα στον Σκάι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, λέγοντας ότι έκανε μαύρο χιούμορ, απαντώντας με τον ίδιο τρόπο σε «έναν καλικάντζαρο, ένα troll». «Θα γράφατε ποτέ εσείς σε κάποιον, θα σας φέρω το νεκρό πατέρα μου;» διερωτήθηκε ο άτυπος σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής, λέγοντας: «Του απάντησα αντίστοιχα γιατί θεώρησα ότι δεν ήταν αληθινό. Κάνει πλάκα με το θάνατο του ίδιου του πατέρα του κι εγώ πρέπει να απαντήσω σοβαρά;». «Δεν μίλησα με κανέναν πολίτη αλλά με μια σκιά που πρόσβαλε τον εαυτό της, χλευάζοντας ένα πρόβλημα», επέμεινε ο κ. Κρανιδιώτης. Yποστήριξε ακόμη, ότι του έχουν στείλει και αντίστοιχα σοβαρα tweet, με τα οποία του ζητγάνε να βρει εντατική για κάποιον δικό τους άνθρωπο και σε αυτά απαντά σοβαρά.

«Στο Twitter είμαι από τις εξαιρέσεις που γράφω με το όνομα μου, οι περισσότεροι είναι με ψευδώνυμο. Θα γράφετε εσείς ότι θα μου στείλετε το πτώμα του πατέρα σας και θα περιμένατε να σας πάρω σοβαρά;» είπε προς τη δημοσιογράφο. Χαρακτήρισε ακόμη το συγκεκριμένο χρήση «φάντασμα και προβοκάτορα.» «Ο Έλληνας δεν το λέει αυτό,» είπε για το σχόλιο του χρήστη ότι αν πεθάνει ο πατέρας του θα του τον στείλει. Χαρακτήρισε δε το πολιτικό θέμα το οποίο δημιουργήθηκε «ανόητο».

 

«Έκανα μαύρο χιούμορ σε έναν καλικάντζαρο» Facebook Twitter

Σε ό,τι αφορά την αξίωση ΣΥΡΙΖΑ να αποπεμφθεί από τη Ν.Δ. ο κ. Κρανιδιώτης απάντησε ότι δεν δέχεται χαρακτηρισμούς «από φασίστες που αφιερώνουν 1,5 γραμμή για τα γεγονότα στις Σκουριές» και μια σελίδα για εκείνον.

Τech & Science
23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Τech & Science / Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Google θα δαπανήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τους τομείς της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
NEWSROOM