ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 22:56

.

Είμαστε μαζί ένα χρόνο. Εγώ νοικιάζω σπίτι κοντά στη δουλεια μου και αυτός μένει σε δικό του σε άλλη περιοχή. Αυτός έρχεται τις καθημερινές σπίτι μου κι εγώ πηγαίνω τα Σαβ/κα. Μου πρότεινε να ξενοικιάσω και να πάω να μείνω μόνιμα στο σπίτι του.Εννοείται ότι θέλω να ζήσουμε μαζί αλλα δε θέλω ούτε να κάνω 2 ώρες πηγαινε-έλα στη δουλεια ούτε να αφήσω το σπίτι μου. Του το είπα και με βρίσκει παραλογη.Οκ σκέφτομαι τα 300€ που θα γλιτώσω αλλα...Θα είναι μεγάλη αλλαγή και κολλάω.Το βασικό μου θέμα είναι ότι θα νιώθω "σπιτωμένη".Σκέφτομαι να του προτείνω να αφήσω το δικό μου, να νοικιάσει και αυτός το δικό του και να πάμε σε ένα ουδέτερο να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Θα με βρίσει;Θα πάω 1-2 μήνες δοκιμαστικά να δω αν αντέχω. Βοηθεια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω είναι αρκετά παράλογο από τη στιγμή που εκείνος έχει δικό του σπίτι και δεν πληρώνει νοίκι να μπει σε τέτοια έξοδα στα καλά καθούμενα.Από την άλλη κι εσένα σε καταλάβαίνω, και στο θέμα της δουλειάς αλλά και γιατί μπορεί να θες να δημιουργήσεις ένα δικό σου χώρο που να τον νιώθεις σαν το σπίτι σου.Για τη δουλειά φυσικά δεν μπορεί να γίνει κάτι και 2 ωρες μετακίνηση είναι πολλές.Σπιτωμένη δε θα είσαι σε καμία περίπτωση, αφού έχεις το δικό σου εισόδημα και πληρώνοντας κάποιους λογαριασμούς και ψώνια θα είσαι κομπλέ. Αν θες να νιώθεις πως το σπίτι του έιναι και δικό σου (αφού θα είναι, αν πας), τότε κάνε μια συζήτηση μαζί του για το πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό (πχ να φτιάξεις κάποιο δωμάτιο σύμφωνα με το δικό σου γούστο). Εκείνος δουλεύει? Και αν ναι, δουλεύει κοντά στο σπίτι του? Γιατί αν δουλεύει κοντά στη δική σου δουλειά μπορεί και να είναι θετικός στο να αλλάξει σπίτι. Ανάλογα και τα οικονομικά του.Τεσπά αφού θέλει να κάνετε ένα τόσο μεγάλο βήμα σημαίνει ότι σε αγαπάει και σε βλέπει σοβαρά. Άρα, μπορείς να του μιλήσεις για τους προβληματισμούς σου ήρεμα κι ωραία και να βρείτε μια λύση. Αλλα μην πεις αυτό για το σπίτωμα, νομίζω είναι λίγο άτοπο.