ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

SURVIVOR: H Ειρήνη Αϊνατζιόγλου μιλά για τη μεγάλη πείνα στο νησί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις γυναίκες

SURVIVOR: H Ειρήνη Αϊνατζιόγλου μιλά για τη μεγάλη πείνα στο νησί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις γυναίκες Facebook Twitter
4

Για τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες στο Survivor μίλησε η 23χρονη Ειρήνη Αϊνατζιόγλου που πρόσφατα αποχώρησε από το παιχνίδι. Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Rodeo, μίλησε για όσα πέρασε στο νησί και αναφέρθηκε στην εμπειρία της.

Είπε πως η επιστροφή της ήταν έκπληξη γιατί δεν είχε ειδοποιήσει τους δικούς της και τόνισε πως όσο ήταν στο παιχνίδι δεν υπήρχε καμία απολύτως επικοινωνία. Ανέφερε πως στο νησί είχε χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου και πως η μέρα έμοιαζε ατελείωτη.

Σχετικά με το θέμα υγιεινής είπε πως δεν υπάρχει τουαλέτα και πως το μπάνιο που έκαναν ήταν μόνο στη θάλασσα. «Αυτό που δυσκόλεψε πάντως την κατάσταση περισσότερο ήταν η έλλειψη τουαλέτας για το γυναικολογικό θέμα»,είπε αναφερομένη στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι γυναίκες.

Το φαγητό ήταν πάντως ένα μεγάλο πρόβλημα όλων όπως αποκάλυψε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Υπήρχαν φορές που φτάσαμε σε ακραίο σημείο. Η έλλειψη φαγητού είναι σίγουρα κάτι που δεν το περιμένεις. Δεν μας δίνουν κάτι πίσω από τις κάμερες. Υπήρξαν στιγμές που είπαμε ότι δεν γίνεται άλλο. Ζητούσαμε φαγητό και μας έλεγαν από την παραγωγή πως εάν θέλετε να φάτε κερδίστε το έπαθλο».

 

It's Viral
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δε μας λέει κανένας πως καθαρίζονται όταν κάνουν την ανάγκη τους στη φύση!..Πλένονται άραγε με σκέτο νερό στη θάλασσα;;Σαπούνια έχουν;Α, και αν πληρώνονται οι ... άσημοι!
Μόνο φήμες οι πίτσες και τα τζακούζια πίσω από τις κάμερες τελικά...τι να πεις...κακεντρεχειες! Πες ρε κοπελιά,αλήθεια δεν είχε φαγητό στην κρουαζιέρα που (νόμιζες ότι)πήγες??
Και επειδη βρισκομαστε στο 2017 πως θα επρεπε να το πει δηλαδη;; ''Τρεχει αιμα απο το μ.... μου''??Πολυ μπαναλ η λεξη γυναικολογος. Απο αυριο να τον λεμε μουνολογο για να ειμαστε πιο ''προοδευτικοι''. Ε ρε καταντια...