ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Όλοι αναρωτιούνται και γελάνε με το περίεργο χειροκρότημα της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ

Όλοι αναρωτιούνται και γελάνε με το περίεργο χειροκρότημα της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ Facebook Twitter
6

Αν και κυρίως όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται σε όσα διαδραματίζονται στη σκηνή της τελετής απονομής των Όσκαρ, όταν οι κάμερες στρέφονται στις θέσεις των διάσημων καλεσμένων, καταγράφουν μερικά ενδιαφέροντα και αστεία παραλειπόμενα.

Μια από τις περιπτώσεις αυτές ήταν και η στιγμή που η Νικόλ Κίντμαν άρχισε να χειροκροτά - και κατέληξε περίγελος στο Twitter.

H περίεργη τεχνική της Κίντμαν «γέννησε» πολλές απορίες, προκάλεσε χλευαστικά σχόλια και μερικά memes.

H ηθοποιός κατεγράφη να χειροκροτά με τον δικό της τρόπο αρκετές φορές και τα δημοσιεύματα με τίτλους όπως "Η Νικόλ δεν ξέρει ή δεν μπορεί να χειροκροτήσει σαν κανονικός άνθρωπος", έκαναν την εμφάνισή τους.


Πάντως κάποιοι θυμήθηκαν πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Νικόλ Κίντμαν είχε πανηγυρίσει με αυτόν τον περίεργο τρόπο.

To 2015 πάλι τα ίδια...

Oscars News
6

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα δούμε και στην πραγματικότητα τα UFO του Σπίλμπεργκ;

Pulp Fiction / Θα δούμε και στην πραγματικότητα τα UFO του Σπίλμπεργκ;

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Ημέρα Αποκάλυψης», o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συζητά με τον Ξενοφώντα Μουσά, καθηγητή Φυσικής Διαστήματος στο ΕΚΠΑ, για την ταινία αλλά και για τις πιθανότητες να υπάρχει πράγματι εξωγήινη ζωή εκεί έξω.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
130’ με την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη

Οθόνες / Για την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη «οι δυνατές γυναίκες σηκώνουν κύματα»

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας της «Τιτανικός Ωκεανός» στις Κάννες, η σκηνοθέτιδα εξηγεί πώς με αφετηρία τον παράξενο κόσμο μιας γιαπωνέζικης σχολής για γοργόνες έφτιαξε μια ιστορία για την επιθυμία, την ταυτότητα και τη δύναμη της γυναικείας φαντασίας.
M. HULOT
ΜΑΡΖΑΝ ΣΑΤΡΑΠΙ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΛΥΠΗ, ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΥΣ

Απώλειες / Μαρζάν Σατραπί, ένας θάνατος από θλίψη

Η δημιουργός του «Persepolis», σύμβολο ελευθερίας και καλλιτεχνικού θάρρους, πέθανε σήμερα, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της, αφήνοντας ένα έργο που έδωσε φωνή στις γυναίκες και στους καταπιεσμένους του Ιράν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γουίλεμ Νταφόε: «Το να μην παίρνεις ρίσκα, αυτό είναι το ρίσκο»

Συνέντευξη / Γουίλεμ Νταφόε: «Το να μην παίρνεις ρίσκα, αυτό είναι το ρίσκο»

Με αφορμή το «Πάρτι Γενεθλίων», τη νέα ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα, ο διάσημος ηθοποιός μιλά για την εξουσία, το θέατρο, την υποκριτική ως πράξη απόλυτης παρουσίας και την ανάγκη να παραμένεις ανοιχτός απέναντι στον κόσμο, ακόμη κι όταν αυτό σημαίνει να χάσεις τον έλεγχο.
ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Ο Χρυσός Φοίνικας θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις στο κοινό

Ανταπόκριση από τις Κάννες / Ο Χρυσός Φοίνικας θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις στο κοινό

Το είχαμε γράψει πως η επιλογή στο φετινό Φεστιβάλ Καννών επικεντρώνεται στον πόλεμο, και τώρα έρχονται οι τιμητικές διακρίσεις και σχεδόν όλες επιβραβεύουν συρράξεις και αναταραχές.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτό το καλοκαίρι θα θυμηθούμε τον Γιώργο Λούκο. Επιτέλους, για το καλό που έκανε

Οθόνες / Αυτό το καλοκαίρι θα θυμηθούμε τον Γιώργο Λούκο. Επιτέλους, για το καλό που έκανε

Το αποτύπωμα μιας εποχής μάς παραδίδει στο ντοκιμαντέρ «2005-2015: Στα χρόνια του Λούκου» ο σκηνοθέτης Ηλίας Γιαννακάκης, σε μια απόπειρα να αποκατασταθεί η φήμη ενός ανθρώπου με σπουδαίο έργο που πολεμήθηκε όσο λίγοι.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Kάννες 2026: Gay έρωτες που επιβιώνουν σε καιρούς πολέμου

Aνταπόκριση από τις Κάννες / Kάννες 2026: Gay έρωτες που επιβιώνουν σε καιρούς πολέμου

Το Coward, το Bola Negra και το The Man I Love είναι τρεις ταινίες του επίσημου διαγωνιστικού του Φεστιβάλ Καννών για τον έρωτα και τον πόλεμο, που αναδεικνύουν ιστορικά διλήμματα και απαγορευμένα μυστικά από το παρελθόν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Η Kidman έχει δερματολογικά προβλήματα με τα χέρια της (που είναι υπερβολικά κόκκινα χωρίς θεραπεία όπως φαίνεται σε πραγματικά παλιές φωτογραφίες) και οι ενέσιμες θεραπείες δημιουργούν πρόβλημα στην ευλυγισία των δαχτύλων. Αυτό.
Ακριβώς αυτό είπε και μία σχεδιάστρια κοσμημάτων: "Δοκιμάστε να χειροκροτήσετε με διαμαντένια δαχτυλίδια και τα ξαναλέμε"! Κοινώς, την γλωσσοφάγαμε την κοπέλα χωρίς λόγο... Κούκλα όμως, ακόμα και όταν χειροκροτάει κουλά :)