Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μόλις έκανε τη μεγαλύτερη χοντράδα της ζωής του

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μόλις έκανε τη μεγαλύτερη χοντράδα της ζωής του Facebook Twitter
63

Είναι έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενος ο Φαήλος Κρανιδιώτης κι έχει πει πολλά και διάφορα.
 
Αλλά σαν αυτό που απάντησε σε κάποιον στο τουίτερ του δε νομίζω ότι έχει ξαναπεί...

Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά αδιάλειπτα από το 1993, έγραψε χτες το παραπάνω κατάπτυστο πράγμα, κι από ό,τι ξέρω, απ' τη Νέα Δημοκρατία (ή την Ομάδα Αλήθειας της) δεν έχει διαψευστεί, αλλά ούτε έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση, ή συγγνώμη.

UPDATE 22.00: Ο Πρωθυπουργικός Σύμβουλος Γ. Μουρούτης αντέδρασε μέσω του τουίτερ του:

 

UPDATE της επόμενης μέρας: 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αποδοκιμάζει τον Φαήλο Κρανιδιώτη για το επίμαχο tweet

63

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

19 σχόλια
Το εξωφρενικό σχόλιο ενός εκπροσώπου του λαού κάλυψαν τα σχόλια μερικών αναγνωστών (George1977, Dimkon). Πραγματικά αναρωτιέμαι τι άνθρωποι είστε εσείς, ρε παιδιά; Θέλω να πιστεύω ότι απλώς δεν έχετε γνωρίσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας κι όλα μέχρι τώρα κυλούν για σας και τους δικούς σας εύκολα και ομαλά. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό αν και σας στερεί την ανθρωπιά.
αυτό χρειάζεται εκτύπωση, πλαστικοποίηση και μόνιμη επικόλληση στο εκλογικό βιβλιάριο κάθε παππού και γιαγιάς που ψήφισε ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, δίνοντας βήμα και εξουσία στους Φαήλους.
Ξεφτίλας με όλη τη σημασία της λέξεως. Αλλά τι περιμένεις από ακροδεξιούς, δούλους των ντόπιων και ξένων; Υ.Γ. Είναι και πατριώτες βεβαίως-βεβαίως.
Το ότι είναι αισχροί και χοντρόπετσοι το ξέρουμε. Το ότι από καιρού εις καιρόν το δείχνουν κιόλας τόσο εξόφθαλμα, δεν μπορώ ν' αποφασίσω αν είναι προϊόν ηλιθιότητας ή αγνού και καθαρού κυνισμού.
Μακάρι να ίδρωνε...Αλλά έχει ιδρώσει κανένα αυτί των κομμάτων εξουσίας; Ο κύριος Σαμαράς πριν από δύο μέρες εξέφρασε ¨ότι είναι αδιανόητα τα ποσοστά ανεργίας στη χώρα¨ και δεν ίδρωσε το αυτί του με αυτήν την ανακοίνωση.Με τις υγείες μας!
Γιατι να τον τελειωσουν ? Εχεις την εντυπωση οτι Σαμαρας και σια δε συμφωνουν εν πολλοις με τις αποψεις του? Αλλο που εχουν καλυτερη τακτικη
Το περιεργο ειναι οτι το "βλακωδες σχολιο" δεν το πληρωνει κανεις, αλλα την "βλακωδη απαντηση" την πληρωνουν οι φορολογουμενοι αρκετες χιλιαδες ευρω το μηνα...
"Ο πατέρας μου κινδυνεύει να πεθάνει από έλειψη περίθαλψης" ...ναι, όντως. Ήταν βλακώδες (!) το σχόλιο.Τι χοντροπετσίνη σας ταΐζουνε μερικούς, ήθελα νά'ξερα.
[...] Μια βόλτα από το twitter του θα δει κανείς το επίπεδό του. Αναρωτιέμαι γιατί δε βάζει τη σβάστικα για foto στο προφίλ του. Αλλά από το πληκτρολόγιο, όλοι μάγκες. Μην αναρωτιέσαι μετά Φαήλε γιατί μερικοί παίρνουν τα Kalashnikov, γιατί καταφέρνεις και "μπριζώνεις" και τους πιο ψύχραιμους. Μερικά μηνύματά του.Φαήλος Κρανιδιώτης ‏@failosKΑυτοί που χτύπησαν εργαζόμενους, τους έριξαν βενζίνη και εξευτέλισαν την χώρα, χρειάζονται γερό "στρατιωτικό περίπατο" πριν την φυλακή.Βασανισμός δηλαδή, ss ss Φαήλοι δικαστέςΚαι ψεύτης και δειλόςΜετά απορείτε γιατί το κράτος είναι ο τρομοκράτης. Για να μη μιλήσουμε για τη δικαιοσύνη που κοιμάται. Αν γίνει καμιά εξέγερση πάντως και δεν σας αρέσει, στο Φαήλο τα παράπονά σας.
Εξοργιστικά εμετικός... >:-(Να υποθέσω πως τον δικό του τον έβαλε σε κούτα ψυγειοκαταψύκτη, τιμής ένεκεν στο αντίστοιχο "χιούμορ" που επιδεικνύει.
Ειναι "περιεργο" αλλα συμβαινει σε πολλους... οσο πιο ψηλα ανεβαινει καποιος στη σκάλα της καριερας, τοσο και πιο χαμηλα κατεβαινει στη σκαλα της ηθικης.
Δεν εντυπωσιάζομαι. Είναι ενδεικτικό των προθέσεων αυτής της κυβέρνησης απέναντί μας. Αντιθέτως,καταθλιπτικά εντυπωσιακό μου φαίνεται το ποσοστό του εκλογικού σώματος, που την στηρίζει ανεξαρτήτως αποφάσεών της. Νοιώθω ότι είναι χώρα να φεύγουμε.
δεινόσαυροι εναντίον θηλαστικών... ετσι ηταν πάντα... τα σαρκοβόρα δεν θα εκλείψουν ποτέ... το κακό είναι πως τους αφήνουμε και εξουσιάζουν εμείς τα θηλαστικά... στο κλουβί τους ρεεεεε
χαχαχαχαχα! Ελεος! Μονο ετσι μπορεις να απαντας σε ανωνυμα σχολια στο ιντερνετ!! Αλιμονο αν παιρνετε στα σοβαρα τις μπουρδες που γραφουμε ολοι στο ιντερνετ! Ανοιξτε κανα βιβλιο και οταν γραφετε γρεφετε επωνυμα. Τοτε ναι μιλαμε. Αλλα μεχρι τοτε απλα...κανουμε πλακα!!
«Μια ολοκληρη γενια που εχει εκπευδευτει να παιρνει στα σοβαρα τις γνωμες αγνωστων αεργων στο ιντερνετ. Καταπληκτικο!»Κύριε George1977: γράφεται "εκπαιδευτεί". Και συγγνώμη που πήραμε τα λεγόμενά σας στα σοβαρά, δεν θα ξανασυμβεί.