Η εκδίκηση μιας ποδηλάτισσας στον οδηγό που την παρενοχλούσε στο δρόμο

Η εκδίκηση μιας ποδηλάτισσας στον οδηγό που την παρενοχλούσε στο δρόμο Facebook Twitter
12

Μια ιστορία εκδίκησης από το Λονδίνο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Οι περισσότεροι έχουν ευχαριστηθεί με αυτό που συνέβη στον οδηγό, αλλά μερικοί θεωρούν πως η κοπέλα απλά έπρεπε να τον αγνοήσει και να μην ξεσπάσει.


Ο οδηγός ενός βαν πλησίασε τη νεαρή ποδηλάτισσα στο φανάρι και άρχισε να την παρενοχλεί, να της ζητά επίμονα το τηλέφωνό της και να της μιλά με αγένεια.

Λίγο αργότερα έρχεται η ώρα της εκδίκησης...

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Χαχαχχαχα μπράβο ρε κοπελιά! Ίσως την επόμενη φορά το σκεφτεί ο ψευτόμαγκας να μιλήσει έτσι. Ο βρομόμαγκας. Το φόβο και τον ανισχυρο θυμό που προκαλεί ο γελοίος δεν το σκέφτηκε. Τουλάχιστον δεν της έμεινε αυτό. Ο ανίσχυρος θυμός. Ααααχ πολύ το ευχαριστήθηκα (αφού είχε γερά πόδια για να φύγει!)
Και οικονομικά να το πάρει κανεις, του προξένησε σαφώς μικρότερη βλάβη από αυτή που υπέστη η ίδια.Δεν ήταν δικαιοσύνη βέβαια, αλλα ήταν μια μικρή, γλυκιά εκδίκηση που την ευχαριστηθήκαμε όλοι (σχεδόν)
Καλά έκανε.Ο γύφτο-ψευτο-ανδρισμός τους είναι γλειώδης και δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο μπορεί να προσβάλει ή να ενοχλήσει. Κανονικά δε θα επρεπε να το κάνει. Αλλά κανονικά θα έπρεπε να μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς να εχει πάνω της τα 'σαλια' του κάθε γελοίου τιποτένιου τυπά.
Έπραξε άριστα! Πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι αυτοί οι "κύριοι" ότι ναι! Προσβάλλουν! Και μάλιστα τόσο πολύ που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, θολώνεις και πας και κάνεις κάτι τέτοια! Είμαι πανευτυχής που δεν υπήρξε συνέχεια και κίνδυνος για την κοπέλα. Και όσοι λένε ότι έπρεπε απλά να αγνοήσει και να φύγει, αν δεν ισχυρίζονται τοιουτοτρόπως για λόγους ασφάλειας, είναι οι ίδιοι αυτοί "άνδρες" που θεωρούν αυτονόητο δικαίωμα τους να παρενοχλούν και γυναίκες που έχουν πειστεί για αυτό!