Ισπανία: Έρευνα για YouTuber που "κέρασε" μπισκότα με οδοντόκρεμα σε άστεγο

Ισπανία: Έρευνα για YouTuber που "κέρασε" μπισκότα με οδοντόκρεμα σε άστεγο Facebook Twitter
3

Δικαστής στη Βαρκελώνη διέταξε έρευνα προκειμένου να καθοριστεί αν ο χρήστης του YouTube Reset, διέπραξε αδίκημα δίνοντας σε άστεγο μπισκότα γεμισμένα με οδοντόπαστα.

Σύμφωνα με την El Pais και την El Mundo, ο Youtuber έδωσε τα παραγεμισμένα με οδοντόπαστα μπισκότα στον άστεγο και μετά ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό του, σχολιάζοντας ότι με αυτό τον τρόπο ο άστεγος θα καθάριζε και τα δόντια του.

Ισπανία: Έρευνα για YouTuber που "κέρασε" μπισκότα με οδοντόκρεμα σε άστεγο Facebook Twitter

Την καταγγελία έκανε οργάνωση στην εισαγγελία ενώ η αστυνομία εντόπισε τον άστεγο και πήρε τη μαρτυρία του. Στη συνέχεια οι αρχές αναγνώρισαν τον YouTuber και τον ενημέρωσαν ότι θα μηνυθεί για  ταπεινωτική μεταχείριση, και περιφρόνηση της αξιοπρέπειας και της ηθικής ακεραιότητας ατόμου που βιώνει κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού. Όπως του είπαν, η πράξη του επιδεινώνει την κατάσταση του θύματος, καθώς μοιράστηκε και από  το διαδίκτυο.

Μετά από τη δημοσιότητα που πήρε το ζήτημα, ο 19χρονος YouTuber που έχει περίπου 10 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα στο κανάλι του, ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να περάσει μία νύχτα στο δρόμο μαζί με το θύμα του για τιμωρία.

Σε ένα νέο μήνυμα στο κανάλι του, ο Reset,  είπε ότι σκέφτεται μόνο τη διασκέδαση και πώς να κάνει διασκεδαστικά πράγματα. «Είμαι 19 χρονών αλλά στο μυαλό είμαι ακόμη παιδί», δικαιολογήθηκε.

 Το Youtube αφαίρεσε μετά από τις πολλές αναφορές το video στο οποίο ο 19χρονος δίνει τα μπισκότα με την οδοντόπαστα στον άστεγο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM
Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Διεθνή / Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018, μια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί ουλές στους πνεύμονες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την αναπνοή και τη σωστή οξυγόνωση του οργανισμού.
THE LIFO TEAM