Οργισμένη δήλωση Πατουλίδου - Εντοπίστηκε κρυφή κάμερα στο σημείο εξουδετέρωσης της βόμβας

Οργισμένη δήλωση Πατουλίδου - Εντοπίστηκε κρυφή κάμερα στο σημείο εξουδετέρωσης της βόμβας Facebook Twitter
5

Με καθυστέρηση  αναμένεται να ξεκινήσει η επιχείρηση αδρανοποίησης της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο πρατήριο καυσίμων της οδού Μοναστηρίου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης καθώς λίγο πριν αρχίσει η επιχείρηση εντοπίστηκε κρυφή κάμερα να καταγράφει και να μεταδίδει πλάνα από το σημείο.

Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τις γύρω πολυκατοικίες, ενώ παρά την απαγόρευση, ενημερωτικός ιστότοπος τοποθέτησε κάμερα στον τέταρτο όροφο κτιρίου κοντά στο σημείο.

Η κίνηση αυτή έκανε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να ανακοινώσει ότι η επιχείρηση δεν πρόκειται να ξεκινήσει εάν η κάμερα δεν "κατέβει".

Ακούστε τη δήλωση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου

πηγή: thestival.gr

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM