Celebrities που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι - και τι έχουν πει...

Celebrities που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι - και τι έχουν πει... Facebook Twitter
2

Το αν υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί πολλούς ανθρώπους, με τις γνώμες να διίστανται και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα να μαίνονται εδώ και χρόνια. Η ύπαρξη ή μη εξωγήινων φαίνεται όμως πως προβληματίζει και πολλούς διάσημους σταρ, που υποστηρίζουν πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως έχουν δει κιόλας κάτι περίεργο στον ουρανό (!). 

«Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω» ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι ακόλουθοι celebrities: 

Rihanna

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει στη βρετανική The Sun το 2012: «Ο μπαμπάς μου συνήθιζε να με βάζει να κάθομαι έξω στα σκαλιά όλη νύχτα παρατηρώντας UFO που πετούσαν στον ουρανό και αυτό έπρεπε να το κάνω για χρόνια».

Jaden Smith

Ο γιος του Γουιλ Σμιθ, Τζέιντεν, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Wonderland το 2013 την συζήτηση σχετικά με τους εξωγήινους στον Λευκό Οίκο: «Μίλησα στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για τους εξωγήινους. Είπε πως ούτε μπορεί να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την ύπαρξή τους, το οποίο σημαίνει πως είναι πραγματικοί. Αν ο κόσμος πιστεύει πως σε αυτό το σύμπαν ζουν μόνο άνθρωποι, τότε κάτι δεν πάει καλά με εκείνους». 

The Rock

Το 2008, το io9, του ομίλου Gawker Media, τον ρώτησε αν πιστεύει στους εξωγήινους και εκείνος απάντησε: «Ναι, ναι, φυσικά». 

Katy Perry

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά στο GQ για τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις και στο πλαίσιο αυτό είχε πει: «Βλέπω τα πάντα μέσω ενός πνευματικού πρίσματος. Πιστεύω πολύ στην αστρολογία.Πιστεύω στους εξωγήινους». 

Alicia Keys 

Όταν ρωτήθηκε κάποια στιγμή από το BuzzFeed αν πιστεύει στους εξωγήινους, γνωστή τραγουδίστρια απάντησε: «Ναι, πιστεύω». Η ίδια υποστηρίζει πως ενδεχομένως κατοικούν ήδη στη γη και λέει πως έχει δει UFO: «Δεν έχουμε δει όλοι μας κάτι να πετάει στον ουρανό και είναι σε κάποια άσχετη χρονική στιγμή και δεν βγάζει κανένα νόημα κι ούτε έχει το σχήμα αεροπλάνου;».

Fran Drescher

 

Celebrities που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι - και τι έχουν πει... Facebook Twitter

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «The Nanny» όχι μόνο πιστεύει στους εξωγήινους, αλλά λέει πως έχει τους συναντήσει κιόλας. «Ο Πίτερ [σ.σ. ο πρώην σύζυγός της Peter Marc Jacobson] κι εγώ έχουμε δει και οι δύο εξωγήινους πριν καν γνωριστούμε, κάνοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα- ενώ βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο και οδηγούσαμε μαζί με τους πατεράδες μας. Πηγαίναμε και οι δύο στο Γυμνάσιο τότε. Λίγα χρόνια αργότερα γνωριστήκαμε και συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε κάποτε την ίδια εμπειρία. Ξέρω πως κατά κάποιον τρόπο είχαμε προγραμματιστεί να συναντηθούμε. Επίσης έχουμε και οι δύο ένα σημάδι, το ίδιο ακριβώς σημάδι στο ίδιο ακριβώς σημείο. Του είπα, αυτό μας προγραμμάτισαν οι εξωγήινοι να πιστεύουμε». 

Robbie Williams

Το 2008 ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανακοίνωσε πως ήθελε να εγκαταλείψει την μουσική βιομηχανία, λέγοντας, «Σοβαρά, θέλω να φύγω και να εξερευνήσω αυτά τα πράγματα. Σταματάω να είμαι ποπ σταρ και θα γίνω "ουφο-λόγος" πλήρους απασχόλησης». Πρόσφατα αποκάλυψε στο BuzzFeed μία από τις καλύτερες παραφυσικές εμπειρίες του: «Η καλυτερότερή μου...UFO...νηφάλιος, ξαπλωμένος ένα βράδυ σε κάποιο ξενοδοχείο. Θα έλεγα δύο φορές σε μέγεθος όσο είναι αυτό το δωμάτιο. Ήταν τεράστιο. Με τι έμοιαζε; Ήταν όσο δύο φορές η μικρή περιοχή σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και πετούσε πάνω από τα δέντρα και έμοιαζε κάπως με πλατφόρμα... Και μετά εξαφανίστηκε. Τρελό. Αλλά έχω δει αρκετά τέτοια».

Amy Adams

Σχεδόν δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Arrival» πιστεύει στους εξωγήινους. «Λατρεύω να πιστεύω πως υπάρχει κι άλλη ζωή στο σύμπαν. Στο κάτω κάτω, είναι τεράστιο! Θα ήταν τέλειο. Επιπλέον, θα ήταν ύβρις να πιστεύαμε πως είμαστε η μοναδική μορφή ζωής στο σύμπαν. Φυσικά, οι μορφές ζωής μπορεί να υφίστανται σε διαφορετικά σχήματα ή τρόπους από αυτό που εννοούμε όταν μιλάμε για άλλους ζώντες οργανισμούς. Ειλικρινά,  λατρεύω να κοιτάζω τον ουρανό τη νύχτα και να συλλογίζομαι την απεραντοσύνη του σύμπαντος. Με βοηθά να βλέπω τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις» είχε δηλώσει στους Chicago Sun Times, σχολιάζοντας πως η ταινία «ενίσχυσε» την πίστη της στη εξωγήινη ζωή. 

Ariana Grande

Celebrities που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι - και τι έχουν πει... Facebook Twitter

Το 2010 η νεαρή τραγουδίστρια είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Twitter πως «αυτή τη στιγμή ψάχνω για εξωγήινες θεάσεις» και λίγα χρόνια αργότερα πως «είδα ένα UFO». Το 2013 είπε στο Complex: «Θα ήμασταν ηλίθιοι να πιστεύουμε πως είμαστε τα μοναδικά άτομα εδώ».

Demi Lovato

«Έχω δει UFO. Περπατούσα έξω και κοίταξα ψηλά και έμοιαζε σαν να υπήρχε ένα σκουλήκι στον ουρανό. Άλλαζε σχήματα και κινούνταν παντού» είχε πει στον Seth Meyers το 2014. Επίσης πιστεύει πως οι γοργόνες είναι εξωγήινοι. «Ξέρετε την Ατλαντίδα, που υπήρχε μια ολόκληρη πόλη κάτω από τη θάλασσα; Πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν γοργόνες, που στην πραγματικότητα ήταν εξωγήινοι που ζούσαν σε άλλα σημεία του Ινδικού Ωκεανού, τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν εξερευνηθεί» εξήγησε. 

Olivia Newton-John

«Είχα δει ένα [UFO] όταν ήμουν πολύ μικρή. Ήταν αγνώστου ταυτότητας και πετούσε» είχε δηλώσει κάποτε στη βρετανική The Sun. 

Dan Aykroyd

 

Celebrities που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι - και τι έχουν πει... Facebook Twitter

Το 2010 ο γνωστός ηθοποιός από την ταινία «Ghostbusters» είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Larry King Live, όπου δήλωσε: «Υπάρχουν, η επιστήμη θα έπρεπε να αποδεχθεί πως υπάρχουν και να κοιτάξει πως έχουν έρθει από εκατομμύρια χρόνια στο μέλλον ή από μια άλλη διάσταση ή οπουδήποτε έχουν έρθει. Έχουν απαγάγει ανθρώπους». 

Sigourney Weaver

Το 2011, η Weaver είπε στο γερμανικό περιοδικό TV Spielfilm: «Δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν. Νομίζω πως υπάρχει ένα τμήμα στην κυβέρνηση που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο να καταπνίγει αναφορές για εξωγήινους. Κι αυτό είναι τόσο άδικο. Θα ήταν ωραίο αν δεν τα διαβάζαμε όλα αυτά μόνο σε tabloid εφημερίδες». 

Russell Crowe

Ο ηθοποιός είχε κάποτε μοιραστεί διαδικτυακά μια εμπειρία του, στην οποία είχε δει κάτι που έμοιαζε με UFO το 2013. Ωστόσο αυτή η θεωρία διαψεύστηκε λίγο αργότερα. 

Billy Ray Cyrus

 

Celebrities που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι - και τι έχουν πει... Facebook Twitter

Ο πατέρας της Miley Cyrus είχε ετοιμάσει κάποτε ένα σόου που ονομαζόταν «UFO: Unbelievably Freakin' Obvious», οπότε λογικό συμπέρασμα πως πιστεύει στη ύπαρξη εξωγήινων. Βέβαια, η εκπομπή δεν παίχτηκε τελικά ποτέ στον αέρα. 

Μέλη της οικογένειας Kardashian

Η Kendall Jenner είχε γράψει κάποια στιγμή στον λογαριασμό της στο Twitter για μια «κατάσταση UFO» στην οποία εκείνη και η Khloe έγιναν υποτίθεται μάρτυρες. Η Khloe επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της βάζοντας το hashtag #WeAreNotAlone και τουϊτάροντας πως «είχαμε σπασμούς». Η Kylie επίσης πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. «Έχω βρεθεί στην Area 51 και μίλησα με ανθρώπους που υποστηρίζουν πως έχουν απαχθεί. Με ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι εξωγήινοι» είχε δηλώσει στο περιοδικό Cosmopolitan το 2015. 

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια