Το μυστηριώδες ερώτημα του Άδωνι: Πού πήγε πριν λίγες μέρες το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ποιοι ήταν οι επιβάτες;

Το μυστηριώδες ερώτημα του Άδωνι: Πού πήγε πριν λίγες μέρες το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ποιοι ήταν οι επιβάτες; Facebook Twitter
2

Μεγάλη περιέργεια και ερωτηματικά προκαλεί το αινιγματικό tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους που φέρεται να εκτελέστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Την ερώτηση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας λεπτομέρειες για τις πτήσεις από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και όπως λέει οι αποκαλύψεις αν απαντηθεί το ερώτημα θα έχουν ενδιαφέρον.

Εκτός από λεπτομέρειες για τις πτήσεις που έγιναν από τις 27 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου ο Άδωνις ζητά να δημοσιοποιηθεί και η λίστα των επιβατών της κάθε πτήσης ανά ημέρα.

Σήμερα το πρωί, ο κος Γεωργιάδης αναφέρθηκε πάλι στο θέμα και με αιχμές είπε πως όταν έχει την απάντηση θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό ενώ πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του «κάνουν μεγάλη ζωή με την κρατική περιουσία». Ο κος Γεωργιάδης υπονόησε πως το αεροσκάφος δεν έκανε μόνο το δρομολόγιο Αθήνα- Λισαβώνα και είπε χαρακτηριστικά πως έγιναν και ενδιάμεσες βόλτες με το σκάφος που είναι αυστηρά υπηρεσιακό και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς. Επέμενε δε πως η λίστα όσων επέβαιναν έχει μεγάλη σημασία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ