Η Γκουίνεθ Πάλτροου ξαναχτυπά και συμβουλεύει τα κορίτσια να κάψουν τα εσώρουχά τους στο σεληνόφως

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ξαναχτυπά και συμβουλεύει τα κορίτσια να κάψουν τα εσώρουχά τους στο σεληνόφως Facebook Twitter
4

Αφού πρότεινε στις γυναίκες να κάνουν ατμόλουτρο στον κόλπο τους με ειδικά βότανα ή να βάλουν πέτρες που μοιάζουν με μικρά αβγά για καλύτερους οργασμούς κι έχοντας κατά καιρούς συστήσει πανάκριβα προϊόντα στον βωμό του ευ ζην, τώρα η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε εκτός από την σωματική υγεία να φροντίσει και την ερωτική ζωή των αναγνωστών του σάιτ της.

Κι αυτό με μία ακόμη ανορθόδοξη, στα όρια του γελοίου, συμβουλή.

«Γυναίκες, κάψτε τα εσώρουχα σας!»- αυτό προτείνει σε νέο άρθρο το Goop και για να σας προλάβουμε η προτροπή δεν έχει ούτε ίχνος φεμινιστικής πρακτικής. Αντιθέτως, πρόκειται για μια συμβουλή που στόχο έχει να εξαγνίσει και τελικά να βελτιώσει την ερωτική ζωή αφού σύμφωνα με το άρθρο τα σουτιέν ενδέχεται να κουβαλούν «αρνητική ενέργεια και αναμνήσεις» από παλιότερες, αποτυχημένες σχέσεις.  

Επειδή όμως τα καλά κόποις κτώνται, δεν αρκεί μόνο να κάνετε στάχτη το σουτιέν. Το τελετουργικό πρέπει να γίνει ολοκληρωμένα κι αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάλετε τη φωτιά όταν έχει Πανσέληνο. Και για να μην ψάχνεστε, η συντάκτρια του άρθρου Suzannah Galland, ενημερώνει πως επόμενη Πανσέληνο έχουμε στις 11 Φεβρουαρίου, λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή, άρα η κατάσταση είναι win-win (!).

H Galland υποστηρίζει πως τα εσώρουχα που αγοράζουν οι γυναίκες όταν έχουν έναν συγκεκριμένο σύντροφο κουβαλούν αναμνήσεις από τον καιρό που και οι δύο πλευρές ένιωθαν τον περισσότερο ερεθισμό και ευχαρίστηση ο ένας με τον άλλον. Μετά τον χωρισμό όμως, αυτή η ενέργεια που παραμένει, δυσκολεύει το να μπει μια τελεία στη σχέση με τον πρώην ενώ όλα αυτά τα εσώρουχα υπάρχουν στα συρτάρια.

«Τα εσώρουχά μας μοιάζουν με χρονικό της ζωής μας. Τα εσώρουχα που φορούσατε με παλιούς εραστές μπορεί να κουβαλούν τοξικά απομεινάρια από εκείνες τις σχέσεις, μαζί με επίπονες αναμνήσεις. Παρόλο που δεν σκεφτόμαστε να πετάξουμε τα εσώρουχα που κάποτε μας έκαναν να νιώθουμε τόσο καλά- ή για τα οποία έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα- είναι μια δυναμική, θεραπευτική κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος» αναφέρει το άρθρο.  

Ιδού τα αναλυτικά βήματα του τελετουργικού:

1. Βρείτε ένα ασφαλές μέρος που μπορείτε να ανάψετε φωτιά. (Καλέστε και μερικούς φίλους για παρέα, αν θέλετε)

2. Πριν ξεκινήσετε, μπορεί να θέλετε να γράψετε μερικά λόγια ή να πείτε μια προσευχή για να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να συγχωρέσετε. 

3. Πετάξτε τα εσώρουχά σας στη φωτιά ένα ένα με τη σειρά. 

4. Παρακολουθείστε τα με προσοχή ενώ καίγονται. Έχετε στο μυαλό σας ότι το παρελθόν σας ανακυκλώνεται μέσα στις στάχτες, απελευθερώνοντας το μέλλον σας. 

Εμείς προσθέτουμε και πέμπτο βήμα- έχετε σε πρώτη χρήση το τηλέφωνο της πυροσβεστικής. 

It's Viral
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Πω πω μαλακα να έχεις τόσα φράγκα και να το έχεις χάσει κ από πάνω. Εγώ θ έπρεπε ν χω κ ψυχολογικά δηλαδή που κρατάω μπλουζα πρώην γκομενου προ 10ετιας γιατί μ αρεσει κ τη βολεύομαι