KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Έξαλλη η Τατιάνα με γυναίκα από το κοινό που επέμενε πως τα προσφυγόπουλα έχουν ασθένειες και πρέπει να μείνουν μακριά από τα Ελληνόπουλα

Έξαλλη η Τατιάνα με γυναίκα από το κοινό που επέμενε πως τα προσφυγόπουλα έχουν ασθένειες και πρέπει να μείνουν μακριά από τα Ελληνόπουλα Facebook Twitter
6

Πριν από λίγες μέρες κατάφερε να θυμώσει τη Χρυσή Αυγή με τις δηλώσεις της - και αυτό σημαίνει πως μάλλον κάτι έκανε καλά.

Σήμερα δεν έκρυψε ξανά τον εκνευρισμό της απέναντι σε ακραίες απόψεις που ακούστηκαν από μια γυναίκα που ήταν στο κοινό και άρχισε να επιχειρηματολογεί κατά των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου άκουσε τη γυναίκα να λέει πως τα παιδιά των προσφύγων έχουν ασθένειες, πως εξαιτίας τους απαγορεύουν την προσευχή ή κατεβάζουν τις εικόνες από τα σχολεία και πως αν πρέπει να κάνουν μάθημα να πάνε να τους κάνουν μέσα στις δομές και όχι μαζί με τα Ελληνόπουλα, ξέσπασε και της απάντησε...

6

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.

σχόλια

2 σχόλια
Το να το παίζω ''δικαιωματιστής'' εκ του ασφαλούς είναι πολύ ωραίο. Το θέμα είναι κατά πόσον τα παιδιά όλων όσων κόπτονται για δικαιώματα και άλλα παρόμοια συναγελάζονται στην πράξη με παιδάκια ''μειονοτήτων'', όπως λ.χ. με Ρομά.