Τρίτος νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας

Τρίτος νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
7

Τρίτος νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές αρχές, ο άνδρας είναι από το Πακιστάν, ηλικίας περίπου 20 ετών.

Το περασμένο Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 45χρονος Σύρος, ενώ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 ετών, από την Αίγυπτο. Και στις δύο περιπτώσεις, η αρχική ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια των θανάτων των δύο ανδρών και ζητήθηκε περαιτέρω ιστολογική και τοξικολογική εξέταση, για να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει σημάνει συναγερμός, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε τρεις ανθρώπους στον θάνατο, μέσα σε μία εβδομάδα.

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΕΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Ελλάδα / Παναγιώτης Φασούλας: Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ

«Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι πώς θα ξαναδώσουμε στο μπάσκετ την αισιοδοξία και την καθαρότητα που όλοι πιστεύαμε ότι υπήρχε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής
THE LIFO TEAM