Τρίτος νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας

Τρίτος νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
7

Τρίτος νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές αρχές, ο άνδρας είναι από το Πακιστάν, ηλικίας περίπου 20 ετών.

Το περασμένο Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 45χρονος Σύρος, ενώ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 ετών, από την Αίγυπτο. Και στις δύο περιπτώσεις, η αρχική ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια των θανάτων των δύο ανδρών και ζητήθηκε περαιτέρω ιστολογική και τοξικολογική εξέταση, για να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει σημάνει συναγερμός, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε τρεις ανθρώπους στον θάνατο, μέσα σε μία εβδομάδα.

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Ελλάδα / Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Η Τήνος φιλοξενεί πάνω από 1.000 οικογενειακά παρεκκλήσια που περνούν από γενιά σε γενιά - Μια ζωντανή παράδοση πίστης, πολιτισμού και κοινοτικής συνοχής που συνεχίζει να εμπνέει, παρά τη σύγχρονη απομάκρυνση από τη θρησκεία
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Novartis: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

Ελλάδα / Υπόθεση Novartis: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

Σήμερα η πρόεδρος του δικαστηρίου πρόκειται να ανακοινώσει αν οι δύο κατηγορούμενοι, είναι ένοχοι ή όχι για όσα είπαν εμπλέκοντας δέκα πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο Novartis
LIFO NEWSROOM