Η Λίντσεϊ Λόχαν έμεινε ενθουσιασμένη από αυτή τη συνάντηση με τον Ερντογάν και την Εμινέ

Η Λίντσεϊ Λόχαν έμεινε ενθουσιασμένη από αυτή τη συνάντηση με τον Ερντογάν και την Εμινέ Facebook Twitter
2

Kαι ενώ η φημολογία πως έχει ασπαστεί το Ισλάμ γίνεται όλο και πιο έντονη, η Λίντσεϊ Λόχαν παραμένει στην Τουρκία και την Παρασκευή έγινε δεκτή από τον πρόεδρο Ερντογάν.

Στη συνάντηση ήταν και η σύζυγός του προέδρου Εμινέ Ερντογάν, αλλά και η επτάχρονη πρόσφυγας από τη Συρία Μπάνα Αλαμπέντ. Πρόκειται για το κορίτσι από το Χαλέπι που έγινε διάσημο δημοσιεύοντας φωτογραφίες και μηνύματα που περιέγραφαν τη φρίκη του πολέμου μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Λόχαν έγραψε αργότερα στο Instagram πως ήταν σαν όνειρο να προσκληθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν και την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας στο σπίτι τους. «Οι προσπάθειές τους για βοήθεια των Σύρων προσφύγων είναι πραγματικά ενθαρρυντικές», συμπλήρωσε.

Η Λίντσεϊ Λόχαν έμεινε ενθουσιασμένη από αυτή τη συνάντηση με τον Ερντογάν και την Εμινέ Facebook Twitter

Η Λόχαν έχει και στο παρελθόν εκφράσει την υποστήριξή για τις προσπάθειες της Τουρκίας να φιλοξενήσει σχεδόν τρία εκατομμύρια πρόσφυγες αναφέρει το τουρκικό Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


Η ηθοποιός φόρεσε κονκάρδες στον Ερντογάν και τη σύζυγό του, που έγραφαν ένα απόσπασμα των λόγων του τούρκου ηγέτη: «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε», σύμφωνα με το Anadolu. Το απόσπασμα είναι μια αναφορά στα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ - Βρετανία, Κίνα, Γαλλία, Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επίσκεψη αυτή πάντως έρχεται εν μέσω έντονης φημολογίας που θέλει τη Λόχαν να έχει ασπαστεί το Ισλάμ. Αφορμή για τα σχόλια αυτά ήταν μεταξύ άλλων και η πρόσφατη εμφάνισή της με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε αναλυτικά εδώ...>>>>

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM