Στην αγάπη μου***

Στην αγάπη μου*** Facebook Twitter
2
Στην αγάπη μου*** Facebook Twitter

Σε λίγες μέρες έχουμε επέτειο γνωριμίας με το αγόρι μου. Κλείνουμε τα πέντε χρόνια. Εδώ και μέρες σκέφτομαι τί δώρο να του κάνω, κάτι συμβολικό. Κάτι να έχει να με θυμάται. Και το μόνο που με κάλυψε ήταν να τον ευχαριστήσω δημόσια, να του πω δημόσια πόσο πολύ τον αγαπάω και πόσο ευτυχισμένη με κάνει. Και ας μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Μακριά του δεν νιώθω μοναξιά. Με συντροφεύει σαν να συγκατοικούμε. Είμαστε αγαπημένοι, με όλη την έννοια της λέξεως. Μαλώνουμε, αλλά υποχωρούμε και δεν κρατάμε κακία. Αμοιβαία, χωρίς ζόρισμα. Είμαστε φτιαγμένοι να είμαστε έτσι, να μοιραζόμαστε, να αγαπιόμαστε.

Οι καβγάδες δεν χωράνε ανάμεσα μας. Κάθε μέρα μιλάμε από το κινητό, και κάποιες φορές και με το skype. Τότε χαμογελάμε και οι δύο ασταμάτητα, και κάνουμε τους γύρω μας να ανησυχούν. Τον βλέπω περίπου δύο φορές τον μήνα. Αλλά με γεμίζει τόσο που δεν παραπονιέμαι για την απόσταση, κάνω υπομονή, προσπαθώ να είμαι δυνατή. Ψάχνουμε λύση για να είμαστε μαζί αλλά ακόμα δεν είναι εφικτό.

Ποτέ όμως δεν μας πέρασε από το μυαλό να το διαλύσουμε. Δεν γίνεται. Είναι αφύσικο. Είμαστε ιδιόμορφο ζευγάρι. Εκείνος έχει μοικάνα και πάντα φοράει μαύρα (παρόλο που είναι άγγελος), και εγώ είμαι μια μικρόσωμη, αδύνατη και συμπαθητική κοπέλα (όπως λένε), που περνά απαρατήρητη, σε αντίθεση με εκείνος που όπου και αν μπει όλα τα βλέματα στρέφονται πάνω του. Έχει μια απίστευτη γοητία και τον θαυμάζω πολύ.Όταν τον αγκαλιάζω χάνομαι, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Η αγκαλιά του είναι τόσο μεγάλη για μένα, που δεν φαίνομαι αν μας βλέπει κανείς πίσω από την πλάτη του. Και φυσικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτή την ''γεμάτη΄΄ αγκαλιά.

Είναι συμβολικό νομίζω αυτό το δώρο, η δημόσια ευχαριστία και η παραδοχή της αγάπης μου για εκείνον, που παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, και την άρνηση κάποιων να σεβαστούν μια ανθρώπινη ζεστή σχέση, εμείς συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε, και να τα αντιμετωπίζουμε όλα μαζί. Άλλωστε είμαστε ένα. Αυτή λοιπόν η μικρή αφιέρωση στην μεγάλη μου αγάπη, που είμαστε μαζί αυτά τα χρόνια, και εύχομαι να είμαστε για πολλά ακόμα. Χρόνια μας πολλά αγάπη μου!

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια