Είναι ο έρωτας*

Είναι ο έρωτας* Facebook Twitter
2

Είναι ο έρωτας το πιο όμορφο ταξιδι, εκεί που χάνεται ο νους του ανθρώπου, εκεί που έρχεται πιο κοντά σε κάποια ανώτερη δύναμη.
Είναι ο έρωτας το πιο όμορφο ταξίδι, εκεί που το σώμα ανατριχιάζει ολόκληρο με ένα μονάχα άγγιγμα,εκεί που μια αγκαλιά μπορεί να πει πιο πολλά από όλες τις λέξεις.
Είναι ο έρωτας μια μαγεία. Εκεί, ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να δώσει νόημα σε όλη σου τη ζωή. Ο χρόνος σταματά, λες και τίποτα δεν υπάρχει πέρα από εσένα και εκείνη. Το σώμα σου αναγεννάται όταν συναντιέται με το δικό της.
Είναι ο έρωτας.
Είναι ο έρωτας εκείνη η δύναμη που φέρνει τον ήλιο και το φεγγάρι μαζί στον ουράνιο θολό, εκεί που τα αστέρια είναι φωτάκια μακρινά που όμως, μπορείς να τα φτάσεις και να της τα προσφέρεις.
Είναι ο έρωτας μια καληνύχτα και μια καλημέρα, δυο βλέμματα που συναντώνται στο κενό και ηλεκτριζεται ο αέρας.
Είναι ο έρωτας,είναι ο έρωτας που κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή όταν είναι κοντά σου και να τη νανουρίζει γλυκά τα βροχερά βράδια.
Είναι ο έρωτας ένα της φιλί που μπορεί να σε ζαλίσει, που η προσμονή να ακουμπήσουν τα χείλη της τα δικά σου μοιάζει σαν ένα υπέροχα αιώνιο μαρτύριο. Είναι ο έρωτας. Ένα της μοναδικό,υπέροχο χαμόγελο που καταφέρνει να κανει το σύμπαν σου πιο φωτεινό.

Είναι ο έρωτας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Νομιζω οτι ειναι αδικια το ενα αστερι. Οι λεξεις σου ειναι γεματες εικονεςΠροσωπικα με γυρισες πισω, στις εποχες του αθωου, του αληθινα αλτρουιστικου ερωτα, που σε κανει ατρομητο, αισιοδοξο, γεματο προσμονη για το αυριο με ονειρα στο μυαλο και λουλουδια στην ψυχη.Φαινεσαι ερωτευμενος.ΩραιαΚρατησε τοΟ κοσμος εχει αναγκη απο τετοια εμπνευσηΕνα μοναχικο, ερωτικο τραγουδι.