Κρήτη: Πατέρας σκότωσε βρέφος πετώντας ένα κινητό τηλέφωνο μετά από καβγά με τη σύζυγό του

Κρήτη: Πατέρας σκότωσε βρέφος πετώντας ένα κινητό τηλέφωνο μετά από καβγά με τη σύζυγό του Facebook Twitter
4

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη από τον θάνατο ενός βρέφους, 6 μηνών, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας χθες στη Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Σκάι, ο 52χρονος λογομάχησε με την 30χρονη σύζυγο του και της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όμως χτύπησε θανάσιμα το βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Το μωρό μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος, το οποίο έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύμα στην σπονδυλική στήλη, λίγο μετά τις 5.00 υπέστη ανακοπή και κατέληξε στις 6.35 το πρωί, σύμφωνα με το cretalive.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για κακοποίηση του βρέφους, μεταδίδει ο Σκάι. Οι αρχές εξετάζουν τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ο πατέρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η γυναίκα είναι στον ιατροδικαστή και εξετάζεται.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΣΥ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Ελλάδα / Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην «κόβει» πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ο ελεγκτής, είχε ξεκινήσει από θυρωρός και είχε αναβαθμιστεί σε σταθμάρχης μετά από εσωτερική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αφού είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση
THE LIFO TEAM