Σάλος με τη φωτογραφία νεοσυλλέκτων που σχηματίζουν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους

Σάλος με τη φωτογραφία νεοσυλλέκτων που σχηματίζουν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους Facebook Twitter
23

Αίσθηση προκάλεσε μια φωτογραφία που τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και έδειχνε μαι ομάδα νεοσύλλεκτων στρατιωτών. Οι στρατιώτες ποζάρουν σχηματίζοντας με τα χέρια τον "αλβανικό αετό".

Η φωτογραφία φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα σε θάλαμο στρατιωτών χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία και το χρόνο.

Ωστόσο την Κυριακή το απόγευμα, το ΓΕΣ ανακοίνωσε πως οι στρατιώτες εντοπίσθηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (κέντρο εκπαιδεύσεως).

«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM