Σάλος με τη φωτογραφία νεοσυλλέκτων που σχηματίζουν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους

Σάλος με τη φωτογραφία νεοσυλλέκτων που σχηματίζουν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους Facebook Twitter
23

Αίσθηση προκάλεσε μια φωτογραφία που τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και έδειχνε μαι ομάδα νεοσύλλεκτων στρατιωτών. Οι στρατιώτες ποζάρουν σχηματίζοντας με τα χέρια τον "αλβανικό αετό".

Η φωτογραφία φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα σε θάλαμο στρατιωτών χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία και το χρόνο.

Ωστόσο την Κυριακή το απόγευμα, το ΓΕΣ ανακοίνωσε πως οι στρατιώτες εντοπίσθηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (κέντρο εκπαιδεύσεως).

«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM