Στον εισαγγελέα η υπόθεση των επεισοδίων στο Πέραμα από τη Χ.Α.

Στον εισαγγελέα η υπόθεση των επεισοδίων στο Πέραμα από τη Χ.Α. Facebook Twitter
1

 Στην Εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να αποσταλεί, για αξιολόγηση, ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν χθες στο Α΄ δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής αντιπαρατέθηκε με γονείς και δασκάλους με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό. 

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά αναμένεται να λάβει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες καθώς χθες υπήρξαν καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που μέσα στο σχολείο βρίσκονταν μικροί μαθητές.

 Το θέμα της φοίτησης προσφυγόπουλων από το Σχιστό στο δημοτικό σχολείο Περάματος -που έχουν ήδη λάβει εθελοντική διδισκαλία στον καταυλισμό προσφύγων ενώ πρόκειται και να εμβολιαστούν- αναμένεται να εξεταστεί σήμερα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Περάματος.

Χθες η Χ.Α. σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει μια "ειδυλλιακή" εικόνα της "παρέμβασης" της έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το βιντεο:

Aλλά δεν υπάρχουν πουθενά αυτά τα πλάνα:

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

Ελλάδα / Ορεινή Ναυπακτία: Πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος σταθμός των «Διαλόγων για την Ορεινότητα»

Σχέδιο για τη διασφάλιση ειδικών πόρων για τις ορεινές περιοχές ανακοίνωσε ο Θανάσης Κοντογεώργης από την Ορεινή Ναυπακτία, στο πλαίσιο των κυβερνητικών σχεδιασμών για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης
THE LIFO TEAM